SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2024 10:40   Güncelleme : 08-03-2024 10:40

Besni’de CHP Seçim İrtibat Bürosu açıldı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Besni ilçesinde, Seçim İrtibat Bürosu açılışına katılan CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere: “Besni’de, bütün ilçelerde, Adıyaman’da kampanyamızı, çalışmalarımızı görenler, desteğin hızla büyüdüğünü görenlerde bir panik başladı."dedi.

Besni’de CHP Seçim İrtibat Bürosu açıldı

Besni’de CHP Seçim İrtibat Bürosu açılışına, Tutdere’nin yanı sıra, CHP İl Başkanı Engin Doğan, Besni Belediye Başkan Adayı Vakkas Acar, çok sayıda partili ve Besnili vatandaşlar katıldı. 
“Besni kötü yerel yönetim nedeniyle yalnız bırakıldı” 
Açılış öncesinde coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Tutdere, kurdele kesiminin ardından halka seslendi. Üzümü başta olmak üzere, medeniyetlere ev sahipliği yapması ve çalışkan insanlarıyla tanınan Besni’nin, kötü yerel yönetimler nedeniyle değerini kaybettiğini belirten Tutdere, Vakkas Acar’ın yönetim vizyonuyla ilçenin eski günlerine kavuşacağını dile getirdi. 
Tutdere, “Türkiye Vakkas Acar’ı; Kesmetepe’de bir aracın altında üç, dört sandalye ve belediye memurları ihale yapıyorlar. Meğer başkan halkın huzurunda açık ihale yapıyormuş. İşte şeffaflığın adresi, ta kendisi Vakkas Başkan. Vakkas Başkan ayrımcılık yapmaz, Besni’nin hakkını hukukunu korur, aslanlar gibi yanınızda durur. Bunu yapacak bilgiye de beceriye de, tecrübeye de sahip bir başkandır. Bu bir yerel seçimdir, Besni’nin unutulmuşluğunu, yalnızlığını ortadan kaldıracak Vakkas Başkan’a destek olun. Siz sahip çıkarsanız Besni değiştirir.” diye konuştu. 
“Bu bir parti değil, başkanlık seçimi” 
Yerel seçimlerin bir parti seçimi olmadığının altını çizen Tutdere, “Bir yerel seçime gidiyoruz, bu bir parti seçimi değil, bu bir başkanlık seçimidir. Besni’yi 5 yıl boyunca yönetecek, halka hizmet edecek, hizmeti ayağınıza getirecek bir başkan seçeceksiniz. 6 Şubat’ı yaşamış yıkılmış bir şehri yeniden inşa edecek, nitelikli ve çalışkan bir başkana ihtiyaç var. İşte, Besni’yi yeniden inşa edecek, birlik ve beraberliği yeniden tesis edecek, çalışkanlığıyla, Besni’ye olan sevdasıyla Vakkas Acar karşınızda.” dedi. 
“Besni'de Adıyaman'da 22 yıldır iktidar partisinde ama hizmet yok” 
Besni’den il merkezine kadar Adıyaman’da güçlü bir değişim rüzgarının estiğini belirten Tutdere, kampanyadaki heyecanı görenlerde panik başladığını kaydeden Tutdere, sözlerini şöyle tamamladı: 
“Besni de değişim diyor, Besni de Vakkas Başkan diyor. Gölbaşı’ndan, Tut’tan, Besni’den Adıyaman’a doğru değişim rüzgarı esiyor. İnşallah Besni’deki değişim, Adıyaman’daki değişimle birlikte 31 Mart’ta sandıkta değişimi getirir. Besni’de, bütün ilçelerde, Adıyaman’da kampanyamızı, çalışmalarımızı görenler, desteğin hızla büyüdüğünü görenlerde bir panik başladı. O panikle diyorlar ki; ‘Siz iktidar partisinden belediye başkanı seçmezseniz hizmet gelmez.’ 22 yıldır aynı iktidar partisiyle aynı belediye başkanları seçildi Besni’de, Adıyaman’da. Ortada hizmet var mı? Yok. Belediye başkanı kendi halkını savunan, cesaretli, kararlı, kentini seven bir aday olursa, bütçeyi doğru kullanırsa, belediyenin kaynaklarını yerinde kullanırsa, hırsızlığı israfı önlerse o para hizmete yeter, hizmete de yeter. Vakkas Başkan oylarınızla bunu başaracak; Besni Belediyesi Besni halkının olacak.”
 

Kaynak : PHA

EditörEditör