SİYASET
Giriş Tarihi : 02-10-2023 16:51   Güncelleme : 02-10-2023 16:51

Burak Binzet'ten Doğan'a tebrik mesajı

ADIYAMAN (PHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, geçtiğimiz gün düzenlenen CHP Adıyaman 38. Olağan Kongrede İl Başkanı seçilen Engin Doğan’a ve yönetimine başarılar diledi.

Burak Binzet'ten Doğan'a tebrik mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanlığının 38. Olağan Kongresi, 1 Eylül'de özel bir düğün salonunda gerçekleştirildi.
Yapılan seçimde yeni il başkanı olarak Engin Doğan seçildi. Seçimlerde aday olmayan ve Adıyaman'da hizmetleriyle adından sıkça söz ettiren önceki dönem Adıyaman İl Başkanı Binzet, yeni başkan Doğan'a başarılar dileyerek:" Pazar günü gerçekleşen olağan il kongresinde demokrasi şenliği yaşandı. Delegelerin oyuyla birlikte yeni başkan Engin Doğan seçildi. Kendisinin bizleri en güzel şekilde temsil edeceğine ve Adıyamanlıların hakettiği hizmeti devam ettireceğine olan inancım tamdır. Kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum. Adıyamanımıza hayırlı, uğurlu olsun. Bu duygu ve düşüncelerle beni bu zamana kadar destekleyen, her zaman yanında olan, birlikte mücadele ettiğimiz, yuvalarını, kalplerini, evlerini bizlere açan, Adıyamanımızı birlikte güzelleştirdiğimiz herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Saygı ve sevgilerimle. Mücedelemize ve çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör