GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-01-2023 23:14   Güncelleme : 04-01-2023 23:14

Canpolat, gençlere verdiği sözü tutup çorba ikramını başlattı - Videolu Haber

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın, Harran Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldiği programda gençlerin yoğun talebi üzerine sözünü verdiği sıcak çorba ikramı final haftasıyla birlikte başladı.

Canpolat, gençlere verdiği sözü tutup çorba ikramını başlattı  - Videolu Haber

Haliliye Belediye Başkanı Haberleri">Başkanı Mehmet Canpolat’ın öğrencilere gönül çorbasını final haftasında üniversitede dağıtacaklarına yönelik sözü olan sıcak çorba ikramı başladı.
Başkan Canpolat, geçtiğimiz günlerde Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde gerçekleşen Kampüs Günlükleri Programının konuğu olmuştu. Göl Kafe’deki program ile gençlerle bir araya gelen Başkan Canpolat, deneyim ve tecrübelerini aktararak, öğrencilerin taleplerini dinlemişti. Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün soğuk Şanlıurfa sabahlarında 4 noktada devam eden Gönül Çorbası ikramından faydalandıklarını belirten gençler, final haftasında da üniversitede sıcak çorba dağıtılmasını talep etmişlerdi. Gençlerin bu talebine olumlu yanıt veren Başkan Canpolat’ın sözünü verdiği sıcak çorba ikramı final haftasıyla başladı. Öğrenci yoğunluğunun olduğu üniversitedeki otobüslerin bekleme noktasında ikram edilen sıcak çorba ile kahvaltı yapma fırsatı bulamayan gençler, hizmetten faydalanıyor. Hem gençlerin hem de üniversitede görev alan çalışanların yararlandığı çorba ikramı, tam not alıyor. Final haftası nedeniyle geç saatlere kadar ders çalışıp, erken uyandıklarını ifade eden gençler, taleplerini geri çevirmeyerek, final haftası sözünü verdiği çorba ikramını başlatan Başkan Canpolat’a ve Haliliye Belediyesi’ne teşekkür etti.
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise gençliğe ve geleceğe önem veren Başkan Canpolat’ın talimatlarıyla, sıcak çorba ikramının final haftası boyunca devam edeceği bilgisi verildi.

EditörEditör