GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-04-2023 16:49   Güncelleme : 24-04-2023 16:49

Ceylan'dan '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' mesajı

ADIYAMAN (PHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adayı Canan Ceylan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Ceylan'dan '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' mesajı

"Türk Milleti'nin geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir"
"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" nedeniyle mesaj yayımlayan AK Parti 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adayı Canan Ceylan," Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milli iradenin hayat bulduğu bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan ederken, çocuklara verdiği değeri ve Türk Milleti'nin geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir. Ne mutlu ki; sizlere Cumhuriyetin geleceğini siz çocuklara emanet edecek kadar çocuklarımıza güvenen ve milli egemenliğin ilan edildiği günü sizlere bayram ilan eden bir milletin çocuklarısınız."dedi.
"Sizler bizim aydınlık yarınlarımızın güvencesi ve egemenliğimizin teminatısınız"
Şehit kanlarıyla sulanan bu cennet vatanın gelecek sahipleri çocuklar olduğunu ifade eden AK Parti 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adayı Ceylan,"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” esasıyla kurulan, Millî Mücadele'nin karargâhı haline gelen ve 15 Temmuz’da gazi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi; bugün de devletimizin, demokrasimizin ve istikbalimizin en büyük teminatıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, 'Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır' parolasıyla yürütülen istiklal mücadelesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, vatanın kurtarılması ve Cumhuriyet’in ilan edilmesiyle nihai hedefine ulaşmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk; millî iradenin tecellisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı bugünü yarınlarımız olan çocuklara armağan etmiştir. Sizler bizim aydınlık yarınlarımızın güvencesi ve egemenliğimizin teminatısınız. Şehit kanlarıyla sulanan bu cennet vatanın gelecek sahipleri sizlersiniz. Bundan sonra görev ve sorumluluk sizlerindir. Çünkü bu milletin bir bireyi olarak bu topraklar üzerinde yaşamanın bir hak olduğu kadar, görevleri, sorumlulukları ve birçok yükümlülükleri vardır. En önemli göreviniz milli ve manevi değerlerimizi, inancımızı, milli birlik ve beraberliğimizi korumak, savunmak, yaşamak ve yaşatmaktır. Bu mutlu gün vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, hür irademizi ve bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyorum. Tüm çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." Şeklinde konuştu.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör