SİYASET
Giriş Tarihi : 04-02-2024 21:52   Güncelleme : 04-02-2024 21:52

CHP Sakarya Örgütü’nden Genel Başkan Özel’e ziyaret

ANKARA (PHA) - CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, CHP Genel Başkan Özgür Özel’i ziyaretinde Sakarya’yı sosyal belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi.

CHP Sakarya Örgütü’nden Genel Başkan Özel’e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, Parti Meclis Üyesi Ecevit Keleş ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azize Çeroğlu ile birlikte Genel Başkan Özgür Özel’i ziyaret etti.
Genel Başkan Özel’e kentteki seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Curoğlu, “Parti Meclis Üyemiz Ecevit Keleş ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Azize Çeroğlu ile birlikte Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i ziyaret ettik. 31 Mart yerel seçim çalışmalarımız ile ilgili Sayın Genel Başkanımız bilgilendirdik” dedi.
Sakarya Kazanacak
CHP’li belediyelerin ortaya koyduğu ‘halkçı belediyecilik’  anlayışına vurgu yapan Başkan Oğuz Can Curoğlu, "Yerel yönetimler halka en yakın hizmetlerin üretildiği yerlerdir. Biz de Sakarya’da seçimler kazanarak, kentimizi sosyal belediyecilikle tanıştıracağız. Yerel seçimlerde kazanan CHP olacak. Sakarya kazanacak. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e gösterdiği ilgi ve nezaketten dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör