SİYASET
Giriş Tarihi : 15-02-2024 13:16   Güncelleme : 15-02-2024 13:16

CHP'li Tutdere seçim çalışmalarına hızlı başladı - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak 'Deprem Şehitleri Mezarlığı' ziyaret ederek başladı.

CHP'li Tutdere seçim çalışmalarına hızlı başladı  - Videolu Haber

Seçim bölgesi Adıyaman'a gelen Milletvekili Tutdere, Adıyaman Havaalanında CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, CHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Buluş ve parti yönetimi karlılayarak seçim çalışmasına başladıklarını duyurdu.
"Yoksulluk ve hizmetsizlik bizim kaderimiz değil"
Açıklamasında, hemşehrilerine çağrıda bulunan Tutdere, “31 Mart seçimlerine Cumhuriyet Halk Partisi olarak Adıyaman halkı olarak hazır bir şekilde çalışacağız. Adıyaman’ın kaderi değişecek. Adıyaman halkı sosyal belediyecilikle, halkçı belediyecilikle tanışacak. Artı ‘Yeter!’ diyoruz. Yoksulluk ve hizmetsizlik bizim kaderimiz değil.  Burada 31 Mart’ta hep beraber sahip çıkacağız ve Adıyaman’ımızı yeniden yaşanır hale getireceğiz. Hepinize çağrı yapıyorum, gelin hep beraber bu dönem kentimize, kendimize sahip çıkalım.” diye konuştu.
Deprem şehitleri nedeniyle karşılama programı düzenlenmedi
Deprem nedeniyle Havalimanında karşılama programı düzenlemediklerini belirten Tutdere, Valilik ve Belediye ziyaretlerinin ardından, Deprem Şehitleri Mezarlığı ziyaretiyle programlarına devam edeceklerini söyledi.
CHP Adıyaman Aday Toplantısının ise Perşembe günü Can Düğün Salonunda gerçekleştirileceğini kaydeden Tutdere, "Deprem şehitlerimiz nedeniyle, halkımızın acısına saygımız gereği bir karşılama programı düzenlemedik. Ancak yarın tüm halkımıza açık bir şekilde Aday Tanıtım Toplantımızı yapacağız. Tüm hemşehrilerimi saat 13.00’da Can Düğün Salonuna bekliyorum." ifadelerini kullandı.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör