GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-09-2023 15:38   Güncelleme : 07-09-2023 15:38

Çocuk parklarında bakım çalışması devam ediyor

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuk oyun parklarının bakım ve onarım çalışması ile birlikte kauçuk zemin döşeme çalışmaları devam ediyor.

Çocuk parklarında bakım çalışması devam ediyor

Adıyaman Belediyesi ekipleri tarafından çocukların eğlence ve sosyalleşmesine zemin hazırlanarak çocuk oyun parklarının bakım ve onarımı devam ediyor. 
Depremin ardından hasar gören parklarda çalışmalar yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çocukların daha güvenli bir ortamda oyun oynamalarını sağlamak amacıyla parkın zeminine kauçuk döşemesi yaparak zemini yumuşak hale getiriyor. 
Adıyaman Eğriçay Parkı ve Sümer Parkın içerisinde yer alan çocuk oyun gruplarının bakım ve onarımı gerçekleştiren ekipler, çocukların hoşça vakit geçirdikleri alan olan çocuk oyun parkının daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi için başlatılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtildi. 
Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmaların ardından çocukların daha güvenli, temiz ve sağlıklı parklarda oyun oynamaları hedeflenirken, birçok parkta kauçuk kaplama çalışması yapan ekipler, yıpranan kauçukların değişimi ve yeni parkların zemin kaplamasını da sürdürüyor.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör