SİYASET
Giriş Tarihi : 21-01-2024 13:00   Güncelleme : 21-01-2024 13:00

DEM Parti Yönetiminden Besni ve Gölbaşı ilçelerine aday çıkartması

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Besni ve Gölbaşı ilçelerinde, seçim çalışmalarına devam ederek aday belirleme çalışmalarını sürdüren Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Adıyaman İl Eş Başkanı Av. Hüseyin Coşkun ve Yönetim Kurulu üyeleri, vatandaşlarla bir araya geldi.

DEM Parti Yönetiminden Besni ve Gölbaşı ilçelerine aday çıkartması

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim kapsamında DEM Parti Adıyaman il yönetimi çalışmalarını Besni ve Gölbaşı ilçelerinde devam ediyor.
Rantçı belediyeciliğe son verip halkçı belediyeciliği oluşturmaya geldiklerini belirten Adıyaman İl Başkanı Av. Hüseyin Coşkun, 6 Şubat depreminde büyük yıkım yaşayan Adıyaman'ın yeniden inşasını için rantçı belediyeciliğe son verip halkçı belediyeciliği oluşturacaklarını söyledi.
"Kayyum politikalarına inat bizim olan belediyelerimiz geri almaya geliyoruz"
Adıyaman ve ilçelerde aday çalışmaları tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden yapan DEM Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Hüseyin Coşkun,"31 Mart yerel seçimlerine doğru giderken halkımızın iradesini yok sayan kayyum politikalarına inat bizim olan belediyelerimiz geri almaya geliyoruz. 6 Şubat depreminde büyük yıkım yaşayan ilimizin yeniden inşasını yapmaya, rantçı belediyeciliğe son verip halkçı belediyeciliği oluşturmaya geliyoruz. Kent uzlaşısıyla kendimizi de kentimizi de birlikte yönetmeye geliyoruz. Adıyaman ve ilçelerimizde aday belirleme çalışmalarımız hızla devam ediyor"dedi.
Son olarak Başkan Coşkun, Besni ve Gölbaşı ilçelerinde çalışmalar yaptıklarını ve yerel seçimler yaklaşırken yoğun bir şekilde çalışmalara yönetim olarak devam ettiklerini belirtti.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör