SİYASET
Giriş Tarihi : 21-02-2024 14:54   Güncelleme : 21-02-2024 14:54

DEM Parti’nin meclis üyesi adayları açıklandı

ADIYAMAN (PHA) - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM), Adıyaman Belediye Başkanlığı Meclis Üyesi adaylarını ve İl Genel Meclisi adayları listesini açıkladı.

DEM Parti’nin meclis üyesi adayları açıklandı

DEM Parti, Adıyaman Belediye Başkanlığı için eş başkan adaylarını 14 Şubat’taki aday tanıtım toplantısında ilan etmiş ve Adıyaman Merkez eş Başkan adayları olarak, Türkan Erkenek ve Bahattin Bilgin’i duyurmuştu.

20 Şubat 17.00’a kadar İl Seçim Kurulu’na teslim edilmesi gereken belediye ve il genel meclisi aday listesi için de hazırlıklarını tamamlayan DEM Parti, Adıyaman İl eş Başkanı Hüseyin Coşkun’un teslim ettiği aday isimleri ile Adıyaman’da 31 Mart yerel seçimleri için resmi olarak başvurusunu tamamlamış oldu.

İl eş başkanı Hüseyin Coşkun, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliği için İl Seçim Kurulu’na teslim ettikleri listede yer alan isimleri açıkladı. Coşkun, seçimlerde iddialı isimlerle seçmenin karşısına çıktıklarını belirterek, listede yer alan adaylara başarılar diledi.

DEM Parti’nin Adıyaman Belediye Meclis Üyesi adayları şu isimlerden oluşuyor:

Türkan Erkenek, Orhan Akın, Mehmet Aşik, Necmeddin Akar, Özlem Kilinç, İmam Güzel, Hasan Borazan, Deniz Karcı Şükrü Özperçin, Yusuf Bağırcı.

DEM Parti Adıyaman İl Genel Meclisi adayları:

Kemal Taştan, Mehmet Bayır, Bülent Çınar, Davut Akdağ, Erdal Akgün, Aziz Akdağ.

Kaynak : PHA

EditörEditör