YEREL
Giriş Tarihi : 19-01-2024 10:21   Güncelleme : 19-01-2024 10:21

Doğan, istifalarla ilişkin açıklamalarda bulundu

ADIYAMAN (PHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, Gölbaşı İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyelerinin istifaları hakkında çeşitli spekülasyonlar yapan haber sitelerine ve medya organlarına karşı kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla değerlendirmede bulundu.

Doğan, istifalarla ilişkin açıklamalarda bulundu

İl Genel Meclis Üyesi adaylarının sırasının belirleme toplantısının parti tüzüğüne, teamüllere ve demokratik prensiplere uygun bir şekilde gerçekleşmediğini, İlçe Başkanı Mehmet Boynueğri’nin kardeşi Orhan Boynueğri’yi il genel meclis üyesi adaylığında birinci sıraya getirdiği ve etik olmayan, parti tabanında tepkiye neden olan bu sürecin  tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini ifade etmemize rağmen, Boynueğri ve yönetim kurulu üyelerinin ısrarlarına devam ettiklerini belirtti.
Açıklamasında, istifaların demokratik bir hak olduğunun altını çizen Başkan Doğan, yayılan yanlış bilgilere ve gerçek dışı yorumlara karşı istifaların asıl nedenlerinin açıkça belirtildiğini vurguladı.
İl Başkanı Doğan, "Gölbaşı ilçemizde, Genel Merkezimizin tam desteğiyle, en kısa sürede yeni bir İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu ataması gerçekleştirilecek. Halkımızın desteğiyle, demokratik süreçlerimizi sağlıklı bir şekilde yürüterek, Gölbaşı'nda belediye başkanlığını yeniden kazanma hedefimize odaklanmış durumdayız," diyerek sözlerini sonlandırdı.
Bu süreçte, Gölbaşı halkının beklentileri ve taleplerinin her zaman öncelikli olduğunu belirten Engin Doğan, ilçe için yapılan ve yapılacak hizmetlerin devamlılığının sağlanacağının altını çizdi.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör