DÜNYA
Giriş Tarihi : 22-01-2024 08:29   Güncelleme : 22-01-2024 08:29

Gazzeli foto muhabiri Azaiza’ya 'Yılın İletişimcisi' ödülü verildi

ULUSAL (PHA) - İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Gazze'de yaşanan İsrail saldırıları sonucu tüm ailesini kaybeden ve TRT World Citizen Ödülleri'nde "Yılın İletişimcisi" seçilen Motaz Azaiza'ya tebrik mesajı gönderdi.

Gazzeli foto muhabiri Azaiza’ya 'Yılın İletişimcisi' ödülü verildi

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Azaiza'ya hitaben, "Motaz Azaiza, Gazze'de gerçekleşen soykırıma dair haberleriyle gösterdiğin bağlılık ve özveri için sana minnettarız.

Sizlerin çabaları olmasaydı, dünya Gazze'deki olaylardan daha az haberdar olacak, kitleler harekete geçemeyecek ve daha büyük acılar yaşanacaktı. Gazze'deki insanlık dışı durumun bir an önce sona ermesini ve her Gazzeli'nin ailesiyle birlikte huzura kavuşmasını diliyorum. Aldığın ödülle seni bir kardeşin olarak tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Motaz Azaiza ise sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, "Yılın İletişimcisi" ödülüne layık görülmekten onur duyduğunu belirtti. İsrail ablukası nedeniyle ödül törenine katılamamanın hayal kırıklığına neden olduğunu ifade eden Azaiza, Gazze'deki soykırımın devam etmesi sebebiyle hayatı ve refahı konusunda endişeli olduğunu paylaştı. İnternetin bir haftadır bloke edilmiş olması nedeniyle töreni izleyemediğini belirten Azaiza, ödülü almak için kendisinin yerine seyahat eden arkadaşı Laila Mokhiber'e teşekkür etti.

Kaynak : PHA

EditörEditör