ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 11-02-2024 20:09   Güncelleme : 11-02-2024 20:09

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimleri en güzel şekilde gerçekleştireceğiz

İSTANBUL (PHA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışmaları sırasında yaşanan silahlı saldırıya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimleri en güzel şekilde gerçekleştireceğiz

Yerlikaya, saldırının ardından ağır yaralanan vatandaşı hastanede ziyaret etti ve olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Yerlikaya, saldırıyı gerçekleştirenleri lanetleyerek, emniyet, valilik ve istihbaratın olayın aydınlatılması için titizlikle çalıştığını belirtti. Yoğun bakımda olan vatandaşın durumu hakkında bilgi veren Yerlikaya, dua ettiklerini ifade etti ve saldırıyı gerçekleştirenleri kınadı.

Seçimin güvenliği ve huzur ortamının sağlanması konusunda İçişleri Bakanlığı olarak büyük bir tecrübeye sahip olduklarını vurgulayan Yerlikaya, "Hiç kimse merak etmesin. Yerel yönetimlerimizin seçimlerini en güzel şekilde gerçekleştireceğiz. Bizim birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, demokratik ortamımıza kim yan bakıyorsa onlara da düz bakmak niyetimiz yok. Devletimiz, milletimiz beraberlik içinde bu seçimi de güzellikle gerçekleştirecektir" şeklinde konuştu.

Bakan Yerlikaya'nın açıklamaları, seçim sürecinde yaşanan olaylara karşı devletin ve milletin birlik ve beraberlik içinde olduğu mesajını içeriyor.

Kaynak : PHA

EditörEditör