EĞİTİM
Giriş Tarihi : 18-09-2023 13:47   Güncelleme : 18-09-2023 13:47

İstanbul’dan Adıyaman’a gönül köprüsü

ADIYAMAN (PHA) - İstanbul’da yaşayan hayırsever Şenay Tek Kahramanmaraş depreminde en çok etkilenen iller arasında yer alan Adıyaman’da ihtiyaç sahibi depremzede öğrencilere, kıyafet, okul malzemesi ve gıda yardımında bulundu.

İstanbul’dan Adıyaman’a gönül köprüsü

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremde en çok yıkıma neden olan iller arasında yer alan Adıyaman'da maddi durumu yetersiz olan öğrencilere, İstanbul'da bulunan hayırsever Şenay Tek, depremzede öğrencilere tarafından kıyafet, okul malzemesi ve gıda desteğinde bulundu.
Hayırsever Şenay Tek'in dağıtımını üstlenen Mustafa Demir,"Şenay ablamız deprem sonrası bizlerli irtibata geçerek acil ihtiyaçları sormuştu. Özellikler çocuklar için mont, bot, ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda kolisi ve bir kısım maddi yardımlarda bulundu. Yeni eğitim öğretim yılında ailesini kaybeden, maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için okul kıyafeti, kırtasiye malzemesi alınması için maddi destek sağladı. Deprem sonrası çok sayıda ihtiyaç sahibi çocuğumuza yardım etmenin mutluluğunu, manevi huzurunu yaşadık. Kendisi İstanbul’da olmasına rağmen yüreği Adıyaman için atan hayırsever Şenay Tek ablamıza ilimiz adına teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul eylesin." Dedi.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör