ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 25-01-2024 00:37   Güncelleme : 25-01-2024 00:37

Kahramanmaraş’ta enkazın altına kalan operatörün cansız bedenine ulaşıldı - Videolu Haber

KAHRAMANMARAŞ (PHA) - Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi'nde, 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan bir binanın yıkımı sırasında yaşanan çökme sonucu enkaz altında kalan kepçe operatörü Muhammet Gök'ün cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş’ta enkazın altına kalan operatörün cansız bedenine ulaşıldı  - Videolu Haber

Dulkadiroğlu İlçesi Doğukent mevkiinde meydana gelen olayda, depremde zarar gören binanın yıkım işlemi sırasında beklenmeyen bir çökme meydana geldi. Operatör Muhammet Gök, yıkılan enkazın altında kalmıştı. Bölgeye sevk edilen kurtarma ekiplerinin uzun süren çabaları sonucunda Muhammet Gök'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çöken binanın altında kalan operatörün cansız bedenine ulaşılmasının ardından inceleme başlattı. Operatörün ailesi ve yakınları ise olayın ardından büyük bir üzüntü içinde, gözyaşları arasında bekleyişlerini sürdürdü.

Muhammet Gök'ün hamile eşi Remziye Gök'ün acılı bir şekilde ağıtlar yakarak yaşadığı dram, olay yerinde duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Çiftin bir çocuğu olduğu ve eşinin şu anda hamile olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ederken, çöken binanın altında kalan operatörün cansız bedeni, hastane morguna kaldırıldı. Kahramanmaraş genelinde deprem etkisi devam ederken, binaların yıkım işlemleri dikkatlice yürütülmeye devam ediyor. Gök’ün cansız bedeni ise morga kaldırıldı. Polis yıkımla ilgili inceleme başlattı. Gök’ün bir çocuğunun olduğu, eşinin de hamile olduğu öğrenildi.

Kaynak : PHA

EditörEditör