ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 14-12-2023 16:04   Güncelleme : 14-12-2023 16:04

Kahramanmaraş’taki cinayet aydınlatıldı: Katil oğluymuş

KAHRAMANMARAŞ (PHA) - Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde bıçaklı saldırıya uğrayan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 42 yaşındaki S.K.'nın katiliyle ilgili sır perdesi aralandı. S.K.'nın katilinin, oğlu olduğu ortaya çıktı.

Kahramanmaraş’taki cinayet aydınlatıldı: Katil oğluymuş

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde bıçaklı saldırıya uğrayan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 42 yaşındaki S.K.'nın katiliyle ilgili sır perdesi aralandı. S.K.'nın katilinin, oğlu olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Pazarcık ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde S.K. (42) kimliği belirsiz kişilerce kavga esnasında vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Ağır yaralanan S.K kaldırıldığı Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybederken, şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında Asayiş Şube JASAT Ekipleri, Pazarcık JASAT Ekipleri ve Narlı J. Karakol Komutanlığı'nca yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde, olay mahallinde ve yakınlarında yapılan kamera, tanık araştırması ve şahıslarla yapılan mülakat neticesinde aile bireylerinin çelişkili beyanların bulunduğu tespit edildi.
Olayın hassasiyeti değerlendirilerek titizlikle irdelendiğinde aile içinde problemlerin süregeldiği anlaşıldı. Olay günü S.K.’nın oğlunu dövmek amacıyla araca bindirdiği, araçta eşi D.K.(35) ve yeğeni İ.K.(20) isimli şahısların da bulunduğu anlaşıldı. Baba S.K’nın kullanmış olduğu 02 ABR 932 plakalı araç ile ikametinin olduğu mahalle içerisinde seyir halinde iken S.K’nın aracı birden bire durdurarak oğlu H.K.(18) isimli şahsı aile içi sorunlardan dolayı dövmeye teşebbüs ettiği bildirildi.
Kavga sırasında, H.K.(18) tarafından S.K’nın çeşitli yerlerinden 3 defa bıçakladığı ve kasten öldürme olayı ile ilgili olarak aile bireylerinden H.K ve İ.K isimli şahısların da adliyeye sevk edildiği belirtildi.

Kaynak : PHA

EditörEditör