SİYASET
Giriş Tarihi : 10-04-2023 21:27   Güncelleme : 10-04-2023 21:27

Karahan: Siyasette son yoktur, her yeni gün yeni bir başlangıç

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'da, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) aday adayı olan iş insanı Sinan Karahan, siyasette son olmadığını belirterek her yeni gün yeni bir başlangıç olduğunu söyledi.

Karahan: Siyasette son yoktur, her yeni gün yeni bir başlangıç

Siyasi partiler 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Milletvekili Genel Seçimi'ne katılacak milletvekili adaylarının listesini YSK'ye sundu. Listelerin sunulmasıyla Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) listesinde yer almayan iş insanı Sinan Karahan, hep beraber yürüyeceklerini ve siyasette son olmadığını söyledi.
50 yıllık siyasi birikim ve emeğin üzerine 4 yıl amansız mücadele verdiğini belirten Karahan,"14 Mayıs seçimleri için aday adayı oldum, 50 yıllık siyasi birikim ve emeğin üzerine 4 yıl amansız mücadele verdim, listede yer alamadım. Listede yer alanlara başarılar diliyorum. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde ülkemize bahar gelecek, aydınlık yarınlara hep beraber yürüyeceğiz.
Siyaset saha işidir. Sahada olacağız ve çok çalışacağız, başaracağız. Bu süreçte bana destek olan yanımda duran herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Siyasette son yoktur, her yeni gün yeni bir başlangıçtır." Şeklinde konuştu.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör