ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 20-02-2024 14:56   Güncelleme : 20-02-2024 14:56

Kaybolan Leyla Demir’i bulmak için aralıksız çalışma yürütülüyor

SAKARYA (PHA) - Sakarya Nehri kıyısında kaybolan Leyla Demir, arama kurtarma ekipleri tarafından gece gündüz demeden aranıyor.

Kaybolan Leyla Demir’i bulmak için aralıksız çalışma yürütülüyor

Sakarya Nehri kıyısında 14 Şubat 2024 tarihinde kaybolan 53 yaşındaki Leyla Demir için başlatılan arama kurtarma operasyonları, 20 Şubat 2024 tarihine kadar hala sürüyor. Doğancılar Mahallesi'nde yaşanan kayıp olayı üzerine AFAD İl Müdürlüğü'nün koordinasyonunda, Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü başta olmak üzere çok sayıda ekip seferber oldu.

İl Müdürlüğü koordinasyonunda, Jandarma Komutanlığı, JAK, İHH Arama Kurtarma Ekibi ve SAKE'den toplamda 47 personel, 11 araç, 4 bot ve 1 dron ile yoğun bir arama tarama operasyonu yürütülüyor. Gece gündüz demeden devam eden çalışmalarda, her bir köşe başı titizlikle taranıyor.

Olayın detayları ve kaybolan şahsın akıbeti için titizlikle incelenen bölgede, ekiplerin koordineli çalışmaları büyük önem taşıyor. Her türlü güvenlik önlemi alınarak yürütülen arama kurtarma faaliyetleri, Leyla Demir'in bulunması için büyük bir özveriyle sürdürülüyor.

Leyla Demir'in ailesi ve sevdiklerinin umudu, arama kurtarma ekiplerinin kararlılığıyla yeşeriyor. Toplumun da desteğiyle gerçekleştirilen bu çabalar, kaybolan şahsın bulunması ve ailenin acısının hafifletilmesi adına hayati önem taşıyor.
Haber: Hasan Güler/PHA-SAKARYA

Kaynak : PHA

EditörEditör