GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-01-2024 17:51   Güncelleme : 26-01-2024 17:51

Malatya'da karla mücadele çalışmaları hız kesmeden devam ediyor - Videolu Haber

MALATYA (PHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve çevresinde etkili olan yoğun kar yağışına karşı kar küreme ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya'da karla mücadele çalışmaları hız kesmeden devam ediyor  - Videolu Haber

Malatya'nın kırsal mahalleleri ve yüksek rakımlı ilçelerinde karla mücadelede 7/24 esasına göre çalışan belediye ekipleri, vatandaşların güvenli ve sorunsuz bir şekilde ulaşımlarını sağlamak adına büyük bir özveriyle çalışıyor.

Özellikle kar yağışının etkili olduğu bölgelerde kaldırımlarda temizlik ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, Malatya merkezindeki kar yağışının neden olduğu olumsuz etkileri en aza indirmek amacıyla titizlikle hareket ediyor.

Şu an itibariyle Akçadağ İlçesi'nde 6, Darende İlçesi'nde ise 15 olmak üzere toplamda 21 mahalle yolunun kar yağışı nedeniyle kapalı olduğu belirtiliyor. Bu bölgelerdeki ulaşımın sağlanabilmesi için Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yoğun bir çaba sarf ederek karla mücadele çalışmalarını hızlandırıyor.

Belediye ekipleri ayrıca, kar yağışı sebebiyle yolda kalan vatandaşların araçlarına yardımcı olma konusunda da aktif rol alıyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin bu özverili çalışmalarıyla, kış şartlarında oluşabilecek ulaşım sorunları en aza indirilmeye çalışılıyor.

Kaynak : PHA

EditörEditör