GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-02-2024 21:04   Güncelleme : 04-02-2024 21:04

Meral Akşener'in Adıyaman ziyareti ileri bir tarihe ertelendi

ADIYAMAN (PHA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 5 Şubat tarihinde Adıyaman’ı ziyaret edeceği duyurulmuştu. Bugün yapılan ikinci bir duyuru ile ziyaretin ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Meral Akşener'in Adıyaman ziyareti ileri bir tarihe ertelendi

İYİ Parti Adıyaman İl Başkanlığı’ndan bugün yapılan açıklama ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ablası Mualla Özen’in vefatı ve taziyesi nedeniyle Adıyaman’a yapacağı ziyaretin ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Ne olmuştu?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ablası Mualla Özen, Kocaeli Şehir Hastanesi'nde tedavi gördüğü süreçte yaşadığı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Akşener, cenaze töreninde duygusal anlar yaşadı.

Mualla Özen'in vefat haberi, Meral Akşener'i derin bir üzüntüye boğdu. Akşener, haberi alır almaz ablasının İzmit ilçesindeki evine giderek yeğenleri Faruk ve Güngör Özen ile birlikte taziyeleri kabul etti.

Merhum Mualla Özen için İzmit'teki Gündoğdu Camii'nde düzenlenen törene Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Koray Aydın, İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Erhan Usta, İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural ve diğer siyasi isimler katıldı.

Mualla Özen'in cenaze namazı Gündoğdu Mezarlığı'nda kılınarak toprağa verildi. Akşener ve ailesi, sevenlerinin taziyelerini kabul ederken, katılımcılar duygulu anlar yaşadılar. Meral Akşener'in ablasının vefatı, siyaset camiasında da derin bir üzüntü yarattı.

Kaynak : PHA

EditörEditör