GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-02-2024 16:21   Güncelleme : 23-02-2024 16:21

Milletvekili Alkayış Memur-Sen’in TBMM ziyaretini değerlendirdi

ANKARA (PHA) - Ak Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış, TBMM’de Memur-Sen İş Kolu Temsilcileri Mehmet Demir, Yakup Çelik, Hasan Kaya, Osman Çelebi, Faysal Ünsal, Bahattin Ünsal, Mahmut Ergen ve Mahmut Çelik ile bir araya geldi.

Milletvekili Alkayış Memur-Sen’in TBMM ziyaretini değerlendirdi

Sendika ve Sivil Toplum Temsilcilerinin görüş ve taleplerini dinleyen Alkayış, memurlarımızın hak ve hukuklarının korunması adına çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

TBMM’de Memur-Sen Adıyaman İş Kolu Temsilcilerini ağırlayan Ak Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış, özellikle kamu emekçilerimizin hak ve hukuklarının korunması, yaşam koşullarının iyileştirilmesi noktasında sendikal çalışmaların insanlık tarihi boyunca önem arz eden faaliyetler olduğunu dile getirdi. Buna bağlı olarak Türkiye’de memur sendikacılığının da hem mevzuatı hem de teşkilat yapısıyla günümüzde artık gelişimini tamamladığını, yeterince olgunlaştığını ve dünyada örnek bir konuma ulaştığını belirten Milletvekili Alkayış, Memur-Sen’in kendileri için her zaman ayrı bir yeri ve kıymeti olduğunu söyledi. Alkayış, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Memur-Sen’in bürokraside, kamuda, devlet memurluğu iş kollarındaki etkinliğini ve ortaya koydukları gayretleri iyi biliyoruz. Memur-Sen, yürütmüş olduğu sendikal faaliyetlerin yanı sıra demokrasinin ve milli iradenin egemen kılınmasında, milletimizin hak ve hukukunun gözetilmesinde, sandık güvenliğinin sağlanmasında ve özellikle de inancından dolayı eğitim hakları engellenmeye çalışılan memurlarımızın ve öğrencilerimizin hak ve hukuklarının korunması noktasında büyük katkı ve çalışmaları olan bir müessesedir. Bu doğrultuda, bizler her zaman memurlarımızın ve memur sendikamızın yanındayız. Memur-Sen’in görüş, öneri ve öngörüleri bizler için her zaman çok önemli ve yol gösterici fikirlerdir. Çünkü bu fikirler, alınlarının teriyle çalışan memurlarımızın hak, hukuk ve emeklerinin korunmasını amaçlamaktadır. Memurlarımızın özlük hakları ne kadar geliştirilirse vatandaşlarımızın memnuniyeti ve ülkemizin kalkınma hızı da o oranda artar. Bugün bizleri Gazi Meclisimizde ziyaret eden Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcileri ile ilimizin ve ülkemizin meselelerini değerlendirdik, görüş alışverişinde bulunduk ve Sendika Temsilcilerimizin taleplerini yakından takip etmek üzere kaydettik. Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanımız ve aynı zamanda Memur-Sen Temsilcimiz Sayın Mehmet Demir’e, Sağlık-Sen Başkanımız Sayın Yakup Çelik’e, Birlik Haber-Sen Başkanımız Sayın Hasan Kaya’ya, Bayındır Memur-Sen Başkanımız Sayın Osman Çelebi’ye, Toç-Bir-Sen Başkanımız Sayın Faysal Ünsal’a, Kültür Memur-Sen Başkanımız Sayın Bahattin Ünsal’a, Büro Memur-Sen Başkanımız Sayın Mahmut Ergen’e ve Ulaştırma Memur-Sen Başkanımız Sayın Mahmut Çelik’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim”.

Bu kadronun, geçmişten beri Adıyaman’ımızda aynı dava uğruna beraber yürüdükleri ve ülke meselelerini dayanışma içerisinde beraber omuzladıkları arkadaşlardan oluştuğunu söyleyen Ak Parti Adıyaman Milletvekili Alkayış, Adıyaman’ımızda gayret gösteren Sendika-Sivil Toplum Temsilcilerimiz ve TBMM’de ilimiz ve ülkemiz adına görev alan Milletvekilleri olarak çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Kaynak : PHA

EditörEditör