SİYASET
Giriş Tarihi : 16-06-2023 21:37   Güncelleme : 16-06-2023 21:37

Milletvekili Alkayış, öğrencilerin mutluluklarına ortak oldu

ADIYAMAN (PHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, karneler günü nedeniyle öğrencilerin mutluluklarına ortak olurken kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Alkayış, öğrencilerin mutluluklarına ortak oldu

6 Şubat depreminde en çok yıkıma neden olan iller arasında yer alan Adıyaman'da 2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı boyunca alın teri döken öğrencilere başarılar dileyen AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, öğrencilere karne dağıtılırken heyecanlarına ortak oldu.
Öğrencilerin başarılarına ortak olan Alkayış,"2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı boyunca alın teri döken öğrenci kardeşlerimiz, almış oldukları karnelerle ailelerini ve yakın çevrelerini sevindirdiler. Yarınımızın aydınlık yüzlerini yetiştiren kıymetli öğretmenlerimiz, öğrencilere karnelerini dağıtırken onların mutluluğuna ve başarılarına ortak oldular. Bu önemli günde, başta karnelerini alan öğrenci kardeşlerimizi, onları yetiştiren öğretmen arkadaşlarımızı. Bütün velilerimizi, hülasa eğitim ordumuzun bütün paydaşlarını yürekten kutlar, kendilerine muvaffakiyetler dilerim."dedi.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör