GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-01-2024 14:58   Güncelleme : 28-01-2024 14:58

Milletvekili Alkayış: Şubat ayında kalıcı konutlar hemşehrilerimize teslim edilecek - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve Adıyaman Valisi Osman Varol ile birlikte Adıyaman'da inşa edilen kalıcı konutları yerinde inceledi.

Milletvekili Alkayış: Şubat ayında kalıcı konutlar hemşehrilerimize teslim edilecek  - Videolu Haber

Şubat ayının ilk haftasında kura çekimi ile vatandaşlara teslim edilecek olan konutlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Alkayış, yatırımların hızla devam edeceğini belirtti.

Mustafa Alkayış, Adıyamanlı hemşehrilerinin en kısa sürede kendi kalıcı konutlarına geçmelerini hedeflediklerini ve bu amacı gerçekleştirmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Şubat ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek kura çekimi ile vatandaşlara teslim edilecek konutlar hakkında bilgi veren Alkayış, İçişleri Bakan Yardımcısı ve Vali ile birlikte Adıyaman Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonu'nda yapılan hazırlıkları incelediklerini belirtti.

Alkayış, şehrin derlenip toparlandığını ve kalıcı konutlara ulaşmak için gerekli çabanın ortaya konulduğunu vurgulayarak, yapılan çalışmaların estetik ve güvenli konutlar sağlama amacını taşıdığını belirtti. Kalıcı konutların Şubat ayının ilk haftasında kura çekimiyle teslim edileceğini açıklayan Alkayış, Mart ayında daha geniş bir katılımla kura töreni düzenleyeceklerini ve hemşehrilerini yapılmış konutlara kavuşturacaklarını ifade etti.

Adıyaman'daki tüm hemşehrilerin kendi konutlarına kavuşması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Alkayış, Cumhurbaşkanı'nın katılımıyla yakın bir zamanda kura çekimi ve anahtar teslim töreni düzenleyerek Adıyaman'ın daha müreffeh bir konuma ulaşmasını görmeyi beklediklerini söyledi. Alkayış, Adıyaman'a yönelik çabalarının devam edeceğini ve memleketleri için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Kaynak : PHA

EditörEditör