SİYASET
Giriş Tarihi : 22-10-2023 18:20   Güncelleme : 22-10-2023 18:20

PERRE Haber Ajansı 2. büyük anketi başladı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Belediye Başkanlığı için kentin nabzını tutan PERRE Haber Ajansı, merakla beklenen ikinci anketini 22 Ekim Pazar Saat 18.00'da başlattı.

PERRE Haber Ajansı 2. büyük anketi başladı

Adıyaman Belediye Başkanlığı için aday adaylarının konuşulduğu bu günlerde PERRE Haber Ajansı, "Senin Adayın Kim?" sorusuyla kentin nabzını tutmaya devam ediyor. 24 ismin yer aldığı PERRE Haber Ajansı ikinci büyük anketi, 24 Ekim Salı Saat 19.00'da sona erecek.
PERRE Haber Ajansı Facebook sayfasında başlayan ankette, her katılımcı sadece bir oy kullanabiliyor. PERRE Haber Ajansı'nın bundan önce yaptığı ankette, Belediye Başkanlığı için ismi geçen adaylardan, Nazif Atalay %19, halen Samsat Belediye başkanı olan Halil Fırat %16 ve sürpriz bir şekilde öne çıkan Dilek Çalışır ise %12 oy almışlardı. Ankette, MHP'den aday olacağı konuşulan Mehmet Tırpan %10 ve mevcut belediye başkanı Süleyman Kılınç ise %7 oy alırken, birinci ankette %10 oy alan CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ikinci ankette yer almıyor. Kulislerde AK Parti'den aday adayı olarak ismi konuşulan Gazi Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Seyhan Fırat ve CHP'den aday adayı olacağı iddia edilen Dr. Adnan Ağır'da ikinci ankette yer alan isimler arasında.

PERRE Haber Ajansı'nın 2. Büyük Anketi'ne buradan oy verilebiliyor.

Kaynak : PHA

EditörEditör