SİYASET
Giriş Tarihi : 29-11-2023 12:38   Güncelleme : 29-11-2023 12:38

Ramazan Yaman Başkan Aslan’ı ziyaret etti

ADIYAMAN (PHA) - Siyasetçi ve İş adamı Ramazan Yaman, Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan’ı ziyaret etti.

Ramazan Yaman Başkan Aslan’ı ziyaret etti

Kahta AK Parti Belediye Başkanlığı aday adayı Ramazan Yaman, Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan’ı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Adıyaman ve Kahta gündemini aynı zamanda yaklaşan yerel seçimleri değerlendirdiler.
Ziyarette açıklamada bulunan Kahta AK Parti Belediye Başkanlığı aday adayı Ramazan Yaman," Adıyaman’ın Dünya’ya açılan penceresi Mercan TV’ye ziyarette bulunduk. Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan başkanımız ile yaklaşan yerel seçimler ile ilgili güzel bir sohbette bulunduk. Yaklaşan yerel seçimlerde Kahta ilçemizde değişimi gerçekleştirerek daha güzel bir Kahta’nın inşası ve ihyası için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizlere bu yolda destekte bulunan Mercan TV ailesine ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan başkanımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Ramazan Yaman’a başarılar dileyen Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan," AK Parti Belediye Başkanlığı aday adayı Ramazan Yaman ‘a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti Belediye Başkanlığı aday adayı Ramazan Yaman‘a başarılar diliyorum ve basın olarak yanında olacağız. Ziyaretlerinden ötürü tekrardan Kahta AK Parti Belediye Başkanlığı aday adayı Ramazan Yaman’a teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör