SİYASET
Giriş Tarihi : 04-04-2023 16:11   Güncelleme : 04-04-2023 16:11

Rençber: Adıyaman'ı gençlerle yönetiyoruz

ADIYAMAN (PHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Fevzi Rençber, Adıyaman'ı gençlere geçlerle yöneteceklerini söyleyerek, şehirde bulunan STK, vakıf, dernekler ve muhtarlıklarla koordineli bir şekilde Adıyaman'ı hep beraber yönetme amacına yönlendiklerini söyledi.

Rençber: Adıyaman'ı gençlerle yönetiyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Fevzi Rençber açıkladığı projelerini paylaşmaya devam ediyor. Rençber, Adıyaman'ı Gençlerle Yönetiyoruz projesi kapsamında kentte sorunları geleceğimiz olan gençlerle çözeceklerini ve bunun için mahalle, ilçe, il gençlik konseyleri kurarak gençlerin merkezde olduğu bir yönetim anlayışı ile şehirde bulunan STK, vakıf, dernekler ve muhtarlıklarla koordineli bir şekilde Adıyaman'ı hep beraber yönetme amacında olduğunu belirtti. 
Bu konseylerin toplantıların sonucunda belirtilen sıkıntı ve sorunlara karşı anlık aksiyon alarak gerekli merciiler ile hızlıca iletişim kurularak, çözüm ortaya koyacağını, bu süreçte Adıyaman'ın istişare kültürü ve ortak akılla yeniden inşasının başlayacağını belirtti. Böylece gençlerin yaşadıkları şehrin sorunlarına acil şekilde müdahale etme imkanı elde ederek gelecekte nitelikli siyasetçiler olmaları için de fırsat doğacağını ifade eden Doç. Dr. Fevzi Rençber sözlerini şöyle sürdürdü: 
"Amacımız gençlerin bulundukları şehirleri ve gelecekte de ülkeyi yönetecek şekilde gelişimlerine yardımcı olmaktır. Özgüven kazanacak gençlerimizin geleceğin yöneticileri olarak en alt kademeden başlayarak ilerlemelerine olanak sağlamaktır."
 

Kaynak : PHA

EditörEditör