GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-01-2024 01:32   Güncelleme : 25-01-2024 01:32

RTÜK onayladı: FOX TV'nin yerine NOW TV geliyor - Videolu Haber

İSTANBUL (PHA) - Türkiye'de uzun süredir yayın yapan televizyon kanallarından biri olan FOX TV, artık yeni bir isim ve logo ile izleyicileriyle buluşacak. Kanalın adı "NOW TV" olarak değiştirildi ve bu değişiklik RTÜK tarafından onaylandı.

RTÜK onayladı: FOX TV'nin yerine NOW TV geliyor  - Videolu Haber

Uzun yıllardır Türkiye'de televizyon yayıncılığında önemli bir yere sahip olan FOX TV, Disney grubu tarafından satın alınmasının ardından isim değişikliğine gitme kararı aldı. Disney'in FOX'a ait isim hakkını belirli bir süre almasından dolayı, kanal artık "NOW TV" olarak anılacak.

RTÜK, kanalın logo ve isim değişikliği talebini yerinde buldu ve onayladı. Bu kararın duyurulmasının ardından RTÜK üyesi İlhan Taşçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "FOX TV logo değişikliğine gitti, artık NOW TV oldu. RTÜK, değişiklik istemini yerinde bularak onayladı" ifadelerini kullandı.

NOW TV, Türk televizyonculuk tarihindeki yeni adıyla izleyicileriyle buluşmaya hazırlanırken, bu değişikliğin kanalın içeriği ve yayın politikası üzerinde nasıl bir etki yaratacağı ise merak konusu oldu. NOW TV'nin yeni ismiyle yayın hayatına başlamasının ardından, televizyon severlerin bu değişikliğe nasıl bir tepki göstereceği ise zamanla ortaya çıkacak.

Kaynak : PHA

EditörEditör