KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 05-07-2023 15:18   Güncelleme : 05-07-2023 15:18

Sertifikalı yaz okulu kursu başlıyor

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezinde lise öğrencileri ve mezunlarına yönelik çeşitli branşlarda sertifikalı yaz kursları başlıyor.

Sertifikalı yaz okulu kursu başlıyor

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ‘AKEM’ (Adıyaman Kültür ve Eğitim Merkezi) okulların kapanmasının ardından öğrencilerin sosyal ve bilişsel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla lise öğrencileri ve mezunlarına yönelik çeşitli branşlarda sertifikalı kurslar açıyor. Her fırsatta eğitim ve öğretime desteklerini esirgemeyen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç: “ 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine başlamadan hepimizi derinden etkileyen felaket yaşadık, bu süreçte öğrencilerimize her türlü imkanı sunan belediyemiz, okullarında kapanmasıyla beraber çeşitli branşlarda yaz kursları açtı. Tüm öğrencilerimiz ilgi alanlarına yönelik kurslara başvuru yaparak hepsine faydalı olmasını diliyorum. ” şeklinde konuştu. 
Kurslar hakkında bilgi veren Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Hasan Bereket’ de “ Lise öğrencileri ve mezunlara yönelik açılan kurslarımız 10 Temmuz - 3 Ağustos arasında 4 hafta olacak şekilde planlanmaktadır. Hafta içi 3 gün boyunca eğitim verilecek olan kurslar; Münazara, Sosyal Liderlik ve Yaşam Becerileri, Medeniyet Liderleri, Drama, Çizim, İngilizce Speaking, Oyun Saatleri, Danışmanlık ve Motivasyon Seminerleri gibi çeşitli branşlarda açılacaktır. Sınırlı kontenjana sahip olan kurslarımızın başvuruları başlamıştır. Eski Şire Pazarı içerisinde yer alan AKEM binamızda eğitim vermekteyiz. Katılmak isteyen öğrencilerimiz paylaşmış olduğumuz linkten başvuru yaparak kayıt oluşturabilirler.” şeklinde sözlerini ifade etti.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör