GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-06-2023 14:35

Şeyhmus Akdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı

İslam aleminin en önemli ortak paydasının bayramlar olduğunu ifade eden Adıyaman Gergerli Müteşebbis O2.02 Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Akdoğan, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda tüm İslam Aleminin Bayramını kutladı.

Şeyhmus Akdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı

Şeyhmus Akdoğan Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, bayramların milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kucaklaşmaya ve kenetlenmeye vesile olduğunu ifade ederek; “yakın zamanda güneydoğu yaşanan büyük depremin ardından bir yandan yaşanan acıları dindirmek, diğer yandan yaraları sararak ülkemizi ve bölgemizi eski günlerine kavuşturmak için milletçe kenetlenerek var gücümüzle çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Bayramlarımız bütün İslam aleminin olduğu gibi milletimizin de en önemli ortak paydasıdır. Bayramlar milletçe kenetlenmemizde yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularımızın artmasında en önemli unsurlardan birisidir” dedi.
Şeyhmus Akdoğan açıklamalarına “Bayramların ve sevdiklerimizle geçirdiğimiz zamanların değerini daha da iyi anladığımız dönemlerden geçiyoruz. Bu sebeple geleneklerimizin yaşatıldığı, çocukların ve yaşlıların mutlu edildiği bir bayram geçirmemizi ve her hanede bayram havasının hissedildiği güzel kalabalıklar ve mutlu çocukların olmasını temenni ediyorum. Milletimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; bayramın, sağlık, bolluk ve mutluluk içinde geçmesini, hep birlikte nice bayramlara ulaşmayı gönülden diliyorum” şeklinde devam etti.

EditörEditör