KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 22-08-2023 13:06   Güncelleme : 22-08-2023 13:06

Turnuvada şampiyon olan öğrencilere inanç turizm gezisi düzenlendi

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Kahta Belediyesi, Kuran kursları arasında düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon olan öğrenciler için gezi düzenledi.

Turnuvada şampiyon olan öğrencilere inanç turizm gezisi düzenlendi

12 takımın ve 180 sporcunun katıldığı turnuvanın şampiyonu Yavuz Selim Camii öğrencileri kazandı. 
Yapılan müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlara Kahta İlçe Müftüsü Rıfat Çevik tarafından kupa ve madalyaları takdim edilirken Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı da kazanan takımı geziye gönderdi.
Öğrenciler gezi kapsamında Kahta İlçe Müftülüğü Koordinatörlüğü tarafından Zeynel Abidin Türbesi ziyaret edildi. Koordinatör hocalar tarafından Zeynel Abidin Türbesi hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Geziyle ilgili değerlendirmede bulunan Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı,"Birbirinden değerli hocalarımız, öğrencilere yaz dönemi boyunca dini bilgilerin yanı sıra, spor aktiviteleri de yaparak onların eğitim süreçlerini eğlenceli hale getiriyorlar. Bu tarz etkinlikler öğrencileri mutlu ettiği gibi bizi de mutlu ediyor. Yapılan turnuva maçında şampiyon olan öğrenci kardeşlerimi kutluyorum. Ayrıca hem eğitim hem de bu tür etkinliklerde emeği geçen tüm hocalarımı da tebrik ediyorum.” dedi
 

Kaynak : PHA

EditörEditör