SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2024 16:36   Güncelleme : 08-03-2024 16:36

Tutdere: ‘Adıyaman bir mağdur, Gerger bin mağdur’ - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman’ın Gerger ilçesi seçim koordinasyon merkezi açılışına katılan Tutdere, Gerger’in yaşadığı tüm mağduriyetleri, Mersin, Adana, Ankara ve İstanbul belediyelerinin de desteğiyle gidereceklerinin sözünü verdi.

Tutdere: ‘Adıyaman bir mağdur, Gerger bin mağdur’  - Videolu Haber

Gerger’de Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, “Adıyaman bir mağdur, Gerger bin mağdur ama biz Gergerlilere söz veriyoruz, Mersin’den Vahap Seçer, Adana’da Zeydan Karalar, Ankara’da Mansur Başkan, İstanbul’da Ekrem Başkanımızın desteği Gerger’de olacak.” dedi.

Gerger Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına, Tutdere’nin yanı sıra CHP İl Başkanı Engin Doğan, Gerger Belediye Başkan Adayı Nazım Kaya, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesini kestikten sonra halka seslenen Tutdere, Gerger’in belediye hizmetlerinde geride bırakıldığını ve merkezî hükumetten de bu anlamda destek almadığını söyledi. Belediye Başkan Adayı Nazım Kaya ile bu sürece son vereceklerinin altını çizen Tutdere, şunları söyledi:

“Gerger Kör Kuyuya Döndü”

“Mazlum ve hizmete susamış Gerger halkının Meclisteki sesi olarak bugün aranızdayım. Parlamentoda bulunduğum süre içinde her defasında, fırsat buldukça Gerger’imizin sorunlarını Meclis kürsüsüne taşıdık, takipçisi olduk, çözümü için elimizden gelen gayreti gösterdik. Arkadaşlarımızda beraber tüm köylerimizi, mezralarımızı gezerek Gerger halkıyla her zaman dayanışma içinde olduk. Adıyaman bir mağdur, Gerger bin mağdur. Maalesef bugüne kadar Gerger hem yerel yönetimde hem de merkezi hükumet tarafından ihmal edildi, geri bırakıldı. Gerger kan kaybettikçe kaybetti ve bir kör kuyuya döndü.”

“CHP’li Büyükşehir Belediyelerinin Desteği Gerger’de Olacak

“Ama biz Gergerlilere söz veriyoruz; Gerger’de Nazım Başkanımıza oy verdiğinizde ve değişimi gerçekleştirdiğinizde Türkiye’de bütün Cumhuriyet Halk Partili büyükşehirlerimizin desteği Gerger’de olacak. Mersin’den Vahap Seçer, Adana’da Zeydan Karalar, Ankara’da Mansur Başkan, İstanbul’da Ekrem Başkanımızın desteği burada olacak. Adıyaman’ı biz kazanacağız ve Adıyaman Belediyesinin de bütün gücü ve desteği başkanımın ve Gerger halkının yanında olacak. Görüşü fikri ve partisi e olursa olsun bütün Gerger’i, Gerger’in geleceği adına Nazım Başkan’a sahip çıkmaya davet ediyorum.”

Kaynak : PHA

EditörEditör