SİYASET
Giriş Tarihi : 28-02-2024 14:08   Güncelleme : 28-02-2024 14:08

Tutdere: Adıyaman'da askıda ekmek kuyruğuna son vereceğiz - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'da askıda ekmek kuyruklarına son vereceklerini ve sosyal yardımlaşma çalışmalarını genişleteceklerini açıkladı.

Tutdere: Adıyaman'da askıda ekmek kuyruğuna son vereceğiz  - Videolu Haber

Gölbaşı Caddesi'nde esnaf ziyareti sırasında vatandaşlarla bir araya gelen Tutdere, Adıyaman'ın askıda ekmek kuyruklarını hak etmediğini belirtti. "Yardımlar vatandaşı rencide etmeden evlerine ulaştırılacak" diyen Tutdere, göreve geldiklerinde Halk Ekmek Fabrikası kuracaklarını ve sağlıklı, uygun fiyatlı ekmek hizmeti sunacaklarını vurguladı.

Adıyaman'a ve halkına yakışmayan bu manzaraların, kente yeterli hizmet sunulamadığını gösterdiğini dile getiren Tutdere, sözlerine şöyle devam etti: "Şu anda hemşehrilerim ekmek için kuyrukta bekliyorsa, bu kenti yönetenlerin gerçekten görevini yapmadığının işaretidir. Bu görüntüler Adıyaman'a ve halkımıza yakışmıyor. Bu insanlık dışı manzaralara son vereceğiz. Herkes evinde oturacak, hizmet ayağına gelecek; ekmek de gidecek, su da gidecek, herkese hizmet götüreceğiz."

Tutdere'nin bu açıklamaları, Adıyaman'da sosyal yardımlaşma çalışmalarının ve halkın yaşam koşullarının iyileştirilmesi konusunda taahhütlerini vurguluyor.

Kaynak : PHA

EditörEditör