SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 16:40   Güncelleme : 01-03-2024 16:40

Tutdere: Adıyaman’ımızı ‘Yaşlı Dostu’ bir kent haline getireceğiz

ADIYAMAN (PHA) - Demokrasi Parkı’nda dinlenen emeklileri ziyaret eden CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, “Adıyaman’ımızda parklarımızın artırarak yaşlılarımız başta olmak üzere her kesim için daha yeşil ve yaşanabilir bir kent inşa edeceğiz, şehrimizi yaşlı dostu bir kent haline getireceğiz.” dedi.

Tutdere:  Adıyaman’ımızı ‘Yaşlı Dostu’ bir kent haline getireceğiz

Tutdere, Cuma namazı sonrasında Demokrasi Parkı’nda dinlenen yaşlıları ziyaret etti. Yaşlılarla tek tek tokalaşan ve hatırlarını soran Tutdere, Adıyaman’da kişi başına düşen yeşil alan miktarını artıracaklarını ve şehri ‘yaşlı dostu’ bir kent haline getireceklerini söyledi.
“Yaşlılarımız kışın kuru bankın üzerinde oturmak zorunda kalıyor”
Tutdere, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Demokrasi Parkı bilindiği üzere, Adıyaman’ımızda özellikle Cuma günleri namaz çıkışında yaşlılarımızın dinlenme alanlarından biri haline gelmiş durumda. Ancak parkımız yaşlılarımızın dinlenme ihtiyaçlarını karşılayacak bir alan olmaktan çok uzak. Bu da Adıyaman’daki yerel yönetimin yetersiz olduğunun göstergesi. Yaşlılar bu soğukta kuru bir bankın üzerinde oturmak zorunda kalıyorlar. Buradaki insanlar bu memlekete yıllarca çalışmış, hizmet etmiş insanlar. Biz geldiğimizde bu tür mekanları daha da güzelleştireceğiz; emeklilerimizin, gençlerimizin rahat edebilecekleri, dinlenebilecekleri, sohbet edebilecekleri güzel mekanlar oluşturacağız ve onlar burada rahatça dinlenip arkadaşlarıyla hasret giderecekler. Şehrimizdeki parkların sayısıyla birlikte kişi başına düşen yeşil alan miktarını artıracağız. Hemşehrilerimize yıllarca hizmet etmiş insanlarımız için kentimizi ‘yaşlı dostu’ bir kent olarak tasarlayacağız.”
“Düştüğümüz yerden kalkma zamanımız geldi” 
“31 Mart seçimleri Adıyaman için bir fırsattır, gelin hep beraber bu fırsatı değerlendirelim, şehrimize sahip çıkalım. Adıyaman’ın düştüğü yerden kalkma zamanı gelmiştir. Tutdere Adıyaman halkının adayıdır, tüm Adıyaman’ın sesidir. Halkımız bize sahip çıktığında biz de onlara söz verdiğimiz gibi bu şehri yeniden ayağa kaldıracağız.”
 

Kaynak : PHA

EditörEditör