SİYASET
Giriş Tarihi : 19-09-2023 15:20   Güncelleme : 19-09-2023 15:20

Tutdere Vali Varol’u ziyaret ederek depremzedelerin acil çözüm bekleyen sorunlarını iletti

ADIYAMAN (PHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Av. Abdurrahman Tutdere CHP’li Yaylakonak Belediye Başkanı Abuzer Aydın ile birlikte Adıyaman Valisi Osman Varol’u ziyaret ederek konteyner sorunundan yıkım çalışmalarına kadar çözüm bekleyen birçok sorunu ilettiklerini ve ivedilikle çözüme kavuşturulması gerektiğini belirttiklerini kaydetti.

Tutdere Vali Varol’u ziyaret ederek depremzedelerin acil çözüm bekleyen sorunlarını iletti

Milletvekili Tutdere ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Adıyaman Valimiz Sayın Osman Varol’u Yaylakonak Belediye Başkanımız Abuzer Aydın ile birlikte ziyaret ederek sahada vatandaşlarımız tarafından iletilen ve tespit ettiğimiz;
Kiracıların içinde bulunduğu zor durumu ve konteyner taleplerini, evi ağır hasarlı veya yıkık olmasına rağmen hala konteyner talebi karşılanmayan vatandaşlarımızın durumunu, kentimize gelen öğrencilerin durumunu, kontrolsüz yıkım çalışmalarıyla yerinde ayrıştırmadan kaynaklı toz ve asbest tehlikesini, Yaylakonak Beldemizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın bizlere ilettiği diğer tüm sorunları konuşarak ivedilikle çözüme kavuşturulması gerektiğini belirttik. Ardından mahalle muhtarlarımızı bilgilendirdik. #Adıyaman’ımız için, Adıyamanlı hemşerilerimiz için tüm kurumlarımızla istişare halinde olmaya ve çözüm için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör