GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-03-2024 17:44   Güncelleme : 10-03-2024 17:44

Tutdere'den Ramazan mesajı: ‘Birlik ve beraberlikle zorlukları aşacağız’

ADIYAMAN (PHA) - CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, Ramazan ayının başlangıcı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Tutdere'den Ramazan mesajı: ‘Birlik ve beraberlikle zorlukları aşacağız’

Tutdere, mesajında gönüllerin birleştiği, bereketin sofralara yansıdığı ve sabır, hoşgörü, paylaşımın ön planda olduğu bu mübarek ayın, toplumda birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmesi gerektiğinin altını çizdi.

Tutdere, Adıyaman'ın 6 Şubat depremleri sonrası zor günler geçirdiğini ve hâlâ zorluklarla mücadele ettiğini belirtti. Ancak bu zorlukların, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla üstesinden gelinebildiğine dikkat çekti. Yaklaşan yerel seçimlerin, Adıyaman için zorlukların aşılması ve sorunların el birliğiyle çözülmesi adına önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

Ramazan ayının, her zaman toplumda hissedilen birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yerel seçimlerde de korunmasını umduğunu ifade eden Tutdere, tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutladı. Tutdere'nin mesajı, depremin yaralarını sarmaya çalışan Adıyaman halkına moral verirken, yaklaşan yerel seçimlerin önemine de işaret ediyor.

Kaynak : PHA

EditörEditör