EĞİTİM
Giriş Tarihi : 30-01-2024 15:48   Güncelleme : 30-01-2024 15:48

Ülkü Ocakları'ndan Adıyamanlı öğrencilere milyonluk eğitim desteği - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Deprem nedeniyle hazırlandıkları sınavlara yeterince çalışma imkanı bulamayan, sınavlarda; birlikte yarışacakları diğer öğrencilerin gerisinde kalan Adıyamanlı öğrencilere, Ülkü Ocakları'ndan milyonlarca lira değerinde çevrimiçi eğitim desteği sunuldu.

Ülkü Ocakları'ndan Adıyamanlı öğrencilere milyonluk eğitim desteği  - Videolu Haber

Adıyaman’daki depremzede öğrenciler, Ülkü Ocakları Uzaktan Eğitim Merkezi ile ilköğretim ve ortaöğretim müfredatlarına uygun çalışma programı ile birlikte LGS, TYT, AYT ve KPSS gibi sınavlara hazırlık süreçlerini barındıran kaynaklara ücretsiz erişim sağlayabilecek. İlk olarak Hayathanem Kütüphanesi'ndeki öğrencilere tanıtılan ve dağıtımı yapılan ÜOUZEM giriş lisansını içeren kartlar kişiye özel ders imkanı sunuyor. Muadilleri her bir sınav paketi için 10 bin TL ile 40 bin TL arasında değişen dijital eğitim paketini Adıyamanlı öğrenciler ücretsiz olarak kullanacak.

Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanı Mehmet Ertürk, deprem bölgesindeki, sınav hazırlığında olan öğrencilere verilecek 'Uzaktan Erişimle Sınavlara Hazırlık' paketinin; Adıyaman'da kişi limiti kısıtlaması olmaksızın öğrencilere ücretsiz hediye edileceğini aktardı. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Türk gençliğinin geleceğinin daha sağlam temeller üzerinde inşa edilmesi amacıyla hazırlanan proje kapsamında, gençlerin çevrimiçi faydalanabileceği eğitim sisteminin, isteyen her öğrenciye ulaştırılacağını ifade eden Ertürk, "İl ve İlçe Ocak Başkanlıklarımıza bu eğitim paketinden yararlanmak isteyen tüm öğrencilerimizi bekliyoruz." dedi.

Proje kapsamında öğrenci gençlerin eğitim hayatlarında ve sosyal hayatlarında fayda sağlayacakları birçok konuya ulaşabilmesi ve kendini geliştirmesi hedeflenirken, Adıyaman'da bugün ilk olarak, Hayathanem Kütüphanesi'ndeki yaklaşık 80 öğrenciye ÜOUZEM sistemine giriş için gerekli lisans numarasının yer aldığı kartlar dağıtıldı. Adıyaman'daki öğrenciler ÜOUZEM paketi ile, 4 ve 5 yaş tüm derslere, 1-2-3-4-5-6-7-8. Sınıf derslerine, 9-10-11 ve 12. Sınıf derslerine ve KPSS derslerine ücretsiz erişebilecek.

ÜOUZEM Uzaktan erişimle sınava hazırlık paketi içerisinde, Türkçe, İngilizce, Fen Bilimleri, Edebiyat, Tarih, Coğrafya, Fizik Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Felsefe, Vatandaşlık, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Kavramlar, Sosyal Bilgiler, Hayat Bilgisi, Görsel Sanatlar, Bilişim Teknolojileri, Okuma Yazma Etkinlikleri, Sanat Etkinlikleri ve 10 ayrı ders içeriği daha özel ders şeklinde yer alıyor. Öğrenciler, ulkuocaklariuzem.com.tr adresi üzerinden, ellerindeki kartta bulunan lisans numarasını ilgili alanlara girerek, kendilerine özel uzaktan eğitim hizmetini kullanabiliyor.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Uzaktan Eğitim Merkezi (ÜOUZEM) Nedir?

Gençlerin eğitim-öğretim hayatına destek olmak amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun eğitim sistemi ile ilk ve orta öğretim düzeyindeki tüm derslerin yanı sıra öğrenciler birçok sınava da hazırlanma imkânına sahip oluyor. Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan bu projeyle, öğrencilere geleceğe emin adımlarla ilerleyecekleri bir fırsat sunuluyor.

200.000’in üzerinde soru barındıran “Soru Havuzu” ile birlikte gençler sınava yönelik testler ile kendilerini geliştirebilecekler. Gençler binlerce öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan çevrimiçi deneme sınavlarıyla kendi başarılarını da yine bu sistem üzerinden ölçebilecekler.

Dijital Eğitim, üniversiteye hazırlanan herkes ve lise derslerine destek için tasarlanmış, Türkiye’nin ilk ve tek kişiye özel dijital eğitim platformu olarak öne çıkıyor.

Dijital eğitim, öğrenciyi yakından tanıyıp yönlendirir. Akıllı Öneri Sistemi’yle öğrencinin eksiklerini zamanında tamamlamasını sağlar ve performansını sürekli takip eder. İçerisinde barındırdığı yüksek çözünürlüklü videolar ile eksik kalınan konularda destek olurken konu tarama testleri ile öğrencinin başarısını ölçer. Dijital Eğitim, üniversiteye hazırlıkta bugüne kadar sunulan en yenilikçi ve sonuç odaklı çözüm olarak, iddialı bir dershanenin öğretme ve test programını, özel ders öğretmeninin öğrenci üzerindeki dikkatini, takibini ve birebir ilgisini, deneyimli bir rehberlik uzmanının yönlendirmelerini, diyetisyen, psikolog desteği ile zenginleştirip ve Türkiye geneli deneme sınavlarını evinize getirir.

Kaynak : PHA

EditörEditör