GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-02-2024 15:04   Güncelleme : 02-02-2024 15:04

Vali Dr. Osman Varol Irak'ta Pençe-Kilit bölgesinde yaralanan gaziyi ziyaret etti

ADIYAMAN (PHA) - Vali Dr. Varol ve İl Jandarma Komutanı Uz, teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Adıyamanlı gazi Orhan Yaşar Gündoğan’ı ziyaret etti.

Vali Dr. Osman Varol Irak'ta Pençe-Kilit bölgesinde yaralanan gaziyi ziyaret etti

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, İl Jandarma Komutanı Albay Hikmet Uz ile birlikte, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak'ın kuzeyinde düzenlenen Pençe-Kilit harekâtı sırasında PKK terör örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada omuzundan yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Orhan Yaşar Gündoğan'ı ziyaret etti.

Vali Varol, Irak operasyonunda gösterdiği kahramanlıkla dikkat çeken Gündoğan'ı Şırnak'ta geçirdiği tedavinin ardından Adıyaman'a getirilerek tedavisine devam edilen hastanede ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vali Varol ve İl Jandarma Komutanı, Gündoğan'a geçmiş olsun dileklerini ileterek, vatan için gösterdiği fedakarlıktan dolayı minnettarlık duyduklarını ifade etti.

Vali Varol, yaptığı açıklamada, "Orhan Yaşar kardeşimizin vatanımızın birlik ve bütünlüğü uğruna gösterdiği fedakarlığı hiçbir zaman unutmayacağız. Kendisiyle gurur duyuyor, kahraman gazimize Allah'tan acil şifalar diliyoruz." şeklinde konuştu.

Gündoğan'ın kahramanlık öyküsü, vatan savunmasında gösterdiği cesaret ve özveriyle takdir toplarken, Vali Varol'un ziyareti, devletin ve toplumun kahramanlarına gösterdiği saygının bir ifadesi olarak ön plana çıkıyor.

Kaynak : PHA

EditörEditör