EĞİTİM
Giriş Tarihi : 19-01-2024 15:13   Güncelleme : 19-01-2024 15:13

Vali Varol ve Müdür Tosun öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'da 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemi, 160 bin 500 öğrencinin karnelerini almasıyla sona erdi. Karnelerin dağıtımı için K-12 Konteyner Kent'te bulunan Vefa İlk/Ortaokulu'nda bir tören düzenlendi.

Vali Varol ve Müdür Tosun öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Törene Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Vali Dr. Osman Varol, Vefa İlk/Ortaokulu'na gelişinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, törende yaptığı konuşmada, depremin eğitim üzerindeki olumsuz etkilerini gidermek için desteklerini esirgemeyen Vali Dr. Osman Varol'a teşekkür etti. Tosun öğrencilere; dinlenip, eğlenip, bol bol kitap okumalarını ve geleneksel oyunlar oynamalarını tavsiye ederek iyi tatiller diledi.

Vali Dr. Osman Varol ise Adıyaman genelinde 160 bin 500 öğrencinin karnelerini alacağını belirterek, öğrencilere tatil sürecinde iyi dinlenmelerini, moral ve motivasyonlarını kaybetmemelerini ve tatillerini verimli bir şekilde geçirmelerini tavsiye etti. Karnelerini alan öğrencileri tebrik edip başarılar dileyen Vali Varol, geleceği inşa edecek çocuklara güven duyduğunu ifade etti.

Törenin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, öğretmenlerle bir araya gelerek emekleri için teşekkür etti. Tosun, öğretmenlere sabırla ve özveriyle görevlerini yerine getirdikleri için teşekkür ederek başarılarını takdirle karşıladığını belirtti. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemi Adıyaman'da 160 bin 500 öğrencinin karnelerini almasıyla sona erdi.

Kaynak : PHA

EditörEditör