Sağanak yağış uyarısı

KAHRAMANMARAŞ (PHA) - Tural ŞAHBAZLI - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, 5 ilçe için sağnak yağış uyarısında bulundu.

GÜNCEL - 04-05-2024 13:20 102 kez okundu.

Sağanak yağış uyarısı

Afet Koordinasyon merkezi 4 Mayıs Cumartesi günü Onikişubat, Afşin, Andırın, Göksun ve Türkoğlu’nda gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurarak dikkatli ve tedbirli olunması noktasında vatandaşları uyardı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine bağlı Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 4 Mayıs Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren Onikişubat, Afşin, Andırın, Göksun ve Türkoğlu’nda gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Akşam saatlerine kadar devam edeceği öngörülen yağışlar neticesinde meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması noktasında vatandaşlar uyarıldı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada; herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılması durumunda vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi ve ALO 153’ten Afet Koordinasyon Merkezi’ne (AKOM) ulaşabilecekleri belirtildi.

Kaynak : PHA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kobani davası kararları Adıyaman’da protesto edildi  - Videolu Haber

Kobani davası kararları Adıyaman’da protesto edildi - Videolu Haber

17-05-2024 - GÜNCEL

Vali Varol Sincik’te bir dizi ziyaretlerde bulundu

Vali Varol Sincik’te bir dizi ziyaretlerde bulundu

17-05-2024 - GÜNCEL