KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 22-01-2024 14:32   Güncelleme : 22-01-2024 14:32

Adıyaman Belediyesi Konservatuarı sanatın zengin dünyasını 250 öğrenciyle buluşturuyor

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezi, sanatı ve eğitimi bir araya getirerek düzenlediği konservatuar eğitimleri ile büyük bir başarı elde ediyor.

Adıyaman Belediyesi Konservatuarı sanatın zengin dünyasını 250 öğrenciyle buluşturuyor

Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere aralıksız devam eden eğitimlerde, toplamda 250 öğrenci, bağlama, keman, piyano, gitar, ney ve resim gibi geniş branşlarda yeteneklerini geliştirme fırsatı buluyor.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, gençlerin ve çocukların her zaman öncelikli olduğunu belirterek, konservatuar eğitimleri aracılığıyla gençleri sanatın ve müziğin büyülü dünyasında yetişmelerine katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade etti. Başkan Kılınç, "Onların mutluluğunu görmek, bizleri ayrıca memnun ediyor. Sanat, gençlerimizin hayatında önemli bir rol oynuyor, bu yüzden onlara bu fırsatları sunmak bizim için büyük bir gurur" dedi.

Konservatuar eğitimi alan öğrenciler de memnuniyetlerini dile getirerek, Adıyaman Belediyesi'nin kendilerine bu değerli fırsatı sunduğu için teşekkür ettiler. "İmkanların yetersiz olduğu bir ortamda, hayal ettiğimiz sanatsal faaliyetlere katılamıyorduk. Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç sayesinde bu fırsatı yakalayarak hem eğleniyoruz hem de öğreniyoruz. Her koşulda yanımızda olduğu için teşekkür ederiz" ifadeleriyle duygularını dile getirdiler.

Adıyaman Belediyesi, yaz ve güz aylarını da kapsayan konservatuar eğitimleri ile öğrencilere sanatın geniş yelpazesinde kendilerini geliştirme imkanı sunarak, şehirdeki sanatsal potansiyeli daha da güçlendirmeye devam ediyor.

 

Kaynak : PHA

EditörEditör