SİYASET
Giriş Tarihi : 13-05-2023 20:04   Güncelleme : 13-05-2023 20:04

Ali Kenanoğlu: Yeşil Sol Parti olarak seçimlere hazırız

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'da parti olarak seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyleyen Yeşil Sol Parti Adıyaman milletvekili adayı Ali Kenanoğlu, parti olarak seçimlere hazır olduklarının altını çizerek, "Yeşil Sol olarak Türkiye'ye demokrasinin, barışın gelmesi için verdiğimiz mücadeleyi bir öteki aşamaya taşıyacağız" dedi.

Ali Kenanoğlu: Yeşil Sol Parti olarak seçimlere hazırız

Seçime yalnızca 3 gün kalmışken Yeşil Sol Parti Adıyaman'da çalışmalarına devam ediyor. Yeşil Sol Parti Adıyaman milletvekili adayları Adıyaman'ın her bölgesinde köy köy, ev ev çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmalarına ilişkin Adıyaman milletvekili adayı Ali Kenanoğlu değerlendirmelerde bulundu.
Seçime az bir zamanın kaldığını ve yurttaşların Pazar günü sandık başında olacağına dikkat çeken Kenanoğlu, "Öncelikle tüm yurttaşlarımızı demokrasinin gereğince vatandaşlık görevini yerine getirmesini ve sandıkların başına giderek oy kullanmasını talep ediyoruz. Adıyaman dışında yaşayan tüm seçmenlerimiz ise partimize müracaat ederek buraya gelebilirler. Sonrasında da bu yurttaşlarımızı isterlerse aldığımız illere geri taşıyacağız" dedi.
Parti olarak yoğun bir çalışma yürüttüklerinin altını çizen Kenanoğlu, "Şu anda da yollardayız. Bütün adaylarımızla birlikte bölgelerimizde çalışmalarımızı yapıyoruz. Yeşil Sol Parti olarak Pazar gününe hazırız. Sandıkları korumaya da hazırız. Halkımızdan destek bekliyoruz. Halkımızın oylarını vermesini bekliyoruz ve Yeşil Sol olarak Türkiye'ye demokrasinin, barışın gelmesi için verdiğimiz mücadeleyi bir öteki aşamaya taşıyacağız. Adıyaman açısından da depremin etkileri çok büyük. Gezdiğimiz yerlerde  bunu net olarak görüyoruz. İnsanların sorunları hala sürüyor. Bu sorunları da Meclis'te el birliği ile çözmek için desteklerinizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA

EditörEditör