EKONOMİ
Giriş Tarihi : 20-02-2024 13:03   Güncelleme : 20-02-2024 13:03

‘ATİK İş ve Tanıtım Forum’u düzenlendi: Hedef 300 milyon dolar ihracat

ADIYAMAN (PHA) - ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin'in katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Konsey Başkanı Mehmet Karaca'nın koordinatörlüğünde yapıldı. Toplantının ana hedefi, yıllık "300 Milyon Dolar İhracat" vizyonunu gerçekleştirmekti.

‘ATİK İş ve Tanıtım Forum’u düzenlendi: Hedef 300 milyon dolar ihracat

ATİK, 78 ülkede temsilcilikleri bulunan bir kuruluş. ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin'in katılımıyla gerçekleştirilen iş forumu, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz'ın divan başkanlığında gerçekleşti.

ATİK Adıyaman İş Forumu'nda açılış konuşmasını ATİK Adıyaman temsilcisi Mehmet Karaca yaptı. Programda ayrıca GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayı Mehmet Toprak da konuşma yaptılar.

ATİK Başkanı Aziz Şahin, Adıyaman'ın deprem sonrası iyileştirilmesine katkıda bulunmak ve ekonomik canlılık sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Kıymaz ise, ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin'le 20 yıllık bir dostluğu olduğunu ve Adıyaman'ın deprem sonrası toparlanmasında herkesin katkısına ihtiyaç olduğunu vurguladı. ATİK'in bölgeye olan ilgisi ve örgütlenmesinin sevindirici olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından ATİK yönetiminde yer alan üyeler tanıtıldı ve üyelik kartları ile kuruluşa desteklerinden dolayı plaket takdim edildi. Toplantının sonunda ATİK Adıyaman, strateji programlarını belirledi. Bu programlar arasında, Adıyamanlılar arasında iş birlikleri oluşturmak, ticaretin geliştirilmesi, dünya genelinde ATİK başkanlıklarının desteklenmesi gibi konular yer alıyor.

Kaynak : PHA

EditörEditör