GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-10-2023 10:22   Güncelleme : 25-10-2023 10:22

Başkan Emre'den muhtarlara plaket

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, Besni Merkez mahalle muhtarlarına 19 Ekim Muhtarlar Günü ve çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

Başkan Emre'den muhtarlara plaket

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında çalışmalarından dolayı Besni Merkez Mahalle Muhtarlarına plaket takdim eden, Başkan Emre, Muhtarların demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu vurguladı.
Başkan Emre; “Vatandaşlarımızla yönetimlerin arasında bir bağ görevi gören muhtarlarımız ifa ettikleri görevle de gerek yerel yönetimlere gerekse de idare amirlerine her zaman destek olmaktalar. İlçemiz mahallerinde sorunların tespiti ve bizlere ulaştırmalarıyla vatandaş-devlet işbirliğinin en önemli parçaları olan muhtarlarımızın gününü bir kez daha kutluyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından muhtarlarımıza hediye edilen bu anlamlı günde onlarla birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Bundan sonraki süreçte de ilçemiz muhtarlarıyla el ele vererek dayanışma ve işbirliği içerisinde ilçemizin kalkınmasına hep birlikte destek olacağız.” Dedi.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör