ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 22-01-2024 09:26   Güncelleme : 22-01-2024 09:26

'Çengel-6' Operasyonu: 1 ton 56 litre etil alkol ele geçirildi - Videolu Haber

SAMSUN (PHA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kaçak ve sahte alkol üretimine yönelik mücadele kapsamında Samsun'da düzenlenen "Çengel-6" Operasyonu sonucunda 1 ton 56 litre etil alkolün ele geçirildiğini açıkladı.

'Çengel-6' Operasyonu: 1 ton 56 litre etil alkol ele geçirildi  - Videolu Haber

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, vatandaşların can güvenliği ve sağlığı için gerçekleştirilen operasyonların devam edeceğini vurguladı.

Operasyon kapsamında Samsun Atakum'da bir tırdan başka bir araca etil alkol aktaran 2 kişinin suçüstü yakalandığını belirten Bakan Yerlikaya, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonun başarıyla sonuçlandığını ifade etti. Operasyon neticesinde ele geçirilen 1 ton 56 litre etil alkol ile yaklaşık 4 tonluk kaçak ve sahte alkol üretiminin önüne geçildiği bildirildi.

Bakan Yerlikaya, paylaşımında, "Kaçak ve sahte alkol üretimiyle mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor. Vatandaşlarımızın sağlığını ve can güvenliğini korumak adına operasyonlarımız sürecek. Emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Kaynak : PHA

EditörEditör