GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-02-2024 12:01   Güncelleme : 19-02-2024 12:01

Destekleme Vakfı tarafından yardım kampanyası başlatıldı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Üniversitesini Destekleme Vakfı tarafından üniversite öğrencileri için yardım/burs kampanyası başlatıldı.

Destekleme Vakfı tarafından yardım kampanyası başlatıldı

Öğrencilere ayni ve nakdi yardımda bulunmak ve psikososyal destek sağlamak amacıyla başlatılan kampanya kapsamında elde edilecek gelir, aynı zamanda öğrencilerin eğitim-öğretim faaliyetlerinde kullanmaları amacıyla eğitim ekipmanları satın almak için kullanılacak.
Adıyaman Valiliği’nin onayıyla 26.01.2024-31.12.2024 tarihleri arasında Türkiye genelinde başlatılan kampanyaya Adıyamanlı iş insanları ve hayırsever vatandaşların da destek vermesi beklenirken, kampanyaya ilişkin açıklama yapan Adıyaman Üniversitesini Destekleme Vakfı Başkanı Mustafa Dicle, kendisinin de şahsi olarak destekte bulunduğu kampanyanın hedefine ulaşması için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğinin altını çizdi.
Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş ise, tüm hayırseverleri, iş insanlarını ve üniversite akademik/ idari personelini kampanyaya katkı sunmaya davet ettiğini belirterek, “Adıyaman Üniversitesini Destekleme Vakfı tarafından öğrencilerimizin eğitim hayatlarına katkı sağlamak için yardım/burs kampanyası başlatılmıştır. Vakfımıza şahsi olarak ben de katkıda bulundum. Kampanyaya tüm hayırseverleri, şehrimizin değerli iş insanlarını, üniversitemiz akademik ve idari personelini katkı sunmaya davet ediyorum. Ayrıca, bu anlamlı kampanyaya kıymetli desteklerinden dolayı Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sayın Erol Özvar'a teşekkürlerimi iletiyorum.” şeklinde konuştu.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör