GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-03-2024 14:23   Güncelleme : 23-03-2024 14:23

Genç Fenerbahçeliler depremzede ailelerle iftarda buluştu

KAHRAMANMARAŞ (PHA) - Kahramanmaraş Genç Fenerbahçeliler Derneği, 6 Şubat Kahramanmaraş deprem felaketinin ardından depremzedelerin aileleriyle bir araya gelerek iftar programı düzenledi. Program, özel bir restoranda gerçekleştirildi.

Genç Fenerbahçeliler depremzede ailelerle iftarda buluştu

Dernek Başkanı Faruk Kuşçu, yapılan açıklamada, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, depremin yaşandığı günden bu yana Türkiye'nin büyük bir dayanışma örneği gösterdiğini belirtti. Kuşçu, dernek olarak depremi içten bir şekilde yaşadıklarını ifade ederek, şehrin eski günlere bir an önce dönmesi temennisinde bulundu.

Başkan Kuşçu, iftar programında depremzede vatandaşlarla bir araya gelerek acılarını paylaştıklarını ve birlikte olacaklarını vurguladı. Kuşçu, "Bir olacağız, beraber ve güçlü olacağız. Devlet ve millet el ele bunu atlatacağız inşallah. Ülke olarak yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen bir deprem yaşadık. Allah, tuttuğunuz oruçları ve ibadetleri kabul eylesin. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun." şeklinde konuştu.

Ayrıca, Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Kuşçu, takımlarının yanlarında olduklarını belirterek, Kahramanmaraşlı Genç Fenerbahçeliler olarak her zaman takımlarının yanında olacaklarını ve destek vereceklerini ifade etti. Kuşçu, Fenerbahçe'nin potansiyelinin büyük olduğunu ve takımın hak ettiği yere geleceğine olan inançlarını dile getirdi.

Kaynak : PHA

EditörEditör