GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-02-2024 21:59   Güncelleme : 11-02-2024 21:59

Gölcük Tersanesi personeli depremin 160’ıncı saatinde kurtardıkları Aysima’yı ziyaret etti - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Gölcük Tersanesi Komutanlığı personeli tarafından Adıyaman’da yapılan arama-kurtarma çalışmaları sırasında depremin 160’ıncı saatinde Miraç Sitesi enkazından sağ olarak çıkartılan Aysima evinde ziyaret edildi.

Gölcük Tersanesi personeli depremin 160’ıncı saatinde kurtardıkları Aysima’yı ziyaret etti  - Videolu Haber

Milli Savunma Bakanlığı, resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından Adıyaman'da gerçekleştirilen arama-kurtarma çalışmalarına katılan Gölcük Tersanesi Komutanlığı personelinin önemli bir ziyaret gerçekleştirdiği belirtildi.

Paylaşımda, depremin 160. saatinde enkaz altından sağ olarak kurtarılan Aysima’nın durumu hakkında bilgi verildi. Gölcük Tersanesi personelinin, minik Aysima'nın sağlık durumunu yakından takip ederek geçirdiği süreçte destek olmaya çalıştığı ifade edildi.

Aysima'nın evinde ziyaret edilerek ona hediyeler verildiği ve akrabalarından bilgi alındığı vurgulandı. Ardından, okulunu ve öğretmenlerini ziyaret edilerek, olası bir afette neler yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirme yapıldığı belirtildi.

Son olarak, paylaşımda Aysima'ya her zaman destek olacaklarının ve ona sağlıklı, mutlu ve güzel bir hayat dileyen Gölcük Tersanesi personelinin duyarlı yaklaşımı öne çıkarıldı.

Kaynak : PHA

EditörEditör