SPOR
Giriş Tarihi : 22-02-2024 18:27   Güncelleme : 22-02-2024 18:27

Karaköprü Belediyespor’da haftanın değerlendirmesi - Videolu Haber

ŞANLIURFA (PHA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup 20. haftasında Karaköprü Belediyespor, sahasında Darıca Gençlerbirliği’ni 5-1 yenerek 3 puanı almayı bildi.

Karaköprü Belediyespor’da haftanın değerlendirmesi   - Videolu Haber

Haftanın değerlendirmesini yapan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, Darıca Gençlerbirliği karşısında net bir skor ile ayrıldığını ve haftaya Kuşadasıspor karşısında iyi güçlü bir oyun karakteri koyarak 3 puan ile dönmek istediklerini dile getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden kırmızı siyahlı ekip Ligin 20. haftasında Kendi sahasında Darıca Gençlerbirliği’ni 5-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdı.

Karaköprü Belediyespor bu kez Aydın’nın ekiplerinden Kuşadasıspor karşısında deplasmanda galibiyet arayacak. Lig’de 46 puan ile en yakın rakip 10 puan fark atan kırmızı siyahlı ekip 1. Sırada yer alıyor.

Her hafta kazanan davranışı ortaya koyduklarını dile getiren Durmuş, şunları söyledi: “Hafta sonu kendi sahamızda oynadığımız Darıca Gençlerbirliği maçı bizim için çok değerliydi. Kazanarak ayrıldık. Net bir skor ile ayrıldık. Maçın başından sonuna kadar hem oyun karakteri olarak hem oyun içi davranışı olarak gayet iyi idik. Hem ilk yarı hem ikinci yarı bulduğumuz goller oyun içi gayet olumluydu. Olumlu bir karakter koyduk. Oyuna gireni ile çıkanı ile kazanan davranışı ortaya koyarak 3 puanı aldık. Yarışan bir takımız, her hafta başka bir hikâye çıkıyor. Biz hafta hafta değerlendiriyoruz. Çok güzel bir haftadan iyi bir enerji ve iyi bir motivasyon ile ayrıldık.

“Kuşadasıspor zorlu bir rakip”

Bu hafta ’da Kuşadasıspor maçına gidiyoruz. Kuşadasıspor zorlu bir rakip onlarda sezon başından beri iyi bir takım kurmuşlardı. İyi bir çıkış arıyorlar hoca değişikliği oldu. Kendi içlerinde 2.yarıda olumlu başlayamadılar. Onlarda bizim maçı çıkış maçı olarak bakıyorlar. İnşallah biz orada, yine güçlü karakteri güçlü oyun gücümüzü ve mücadele gücümüzü yüksek tutarak. İnşallah kazanan davranışı sergileyip oradan da olumlu dönmek istiyoruz. Böyle olacağına inanıyoruz.” Dedi.

Kaynak : PHA

EditörEditör