SİYASET
Giriş Tarihi : 31-01-2024 04:35   Güncelleme : 31-01-2024 04:35

Özgür Özel: 'DEM'le ilişkimiz diğer partiler kadar'

ANKARA (PHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, parti grup toplantısında DEM Parti eleştirilerine yanıt verdi. Özel, "Her siyasi partiyle ne kadar ilişkimiz varsa DEM'le de o kadar ilişkimiz var." dedi.

Özgür Özel: 'DEM'le ilişkimiz diğer partiler kadar'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve DEM Parti eleştirilerine karşı durdu. Özel, "Bu sabah Devlet Bahçeli, dün akşam Recep Tayyip Erdoğan DEM DEM DEM dediler. DEM diyerek açlığa sefalete katlanın demenin hesabı var." diyerek başladığı açıklamasında, DEM Parti ile olan ilişkilerini diğer partilerle kıyasladı.

"Her siyasi partiyle ne kadar ilişkimiz varsa DEM Parti ile de o kadar ilişkimiz var." ifadelerini kullanan Özel, DEM Parti eleştirilerinin esas meseleleri gölgelemek için yapıldığını savundu. Ayrıca, DEM Parti'nin CHP ile olan ilişkisi konusunda şeffaf olduklarını vurgulayan Özgür Özel, milletin gerçek gündemlerinin zam, açlık ve sefalet olduğunu belirtti.

Özel, ayrıca Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli'ye de seslenerek, "Sayın Bahçeli, Sayın Erdoğan, siz Saray İttifakı’sınız, siz çıkar ittifakısınız, siz rantın ittifakısınız. Biz Türkiye İttifakı’yız. Biz Türkiye’yi kucaklıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’yi kucaklayacak, Türkiye İttifakı 31 Mart seçimlerini kazanacak." şeklinde konuştu.

Toplantıda yerel seçimlere dair de değerlendirmelerde bulunan Özgür Özel, siyasetteki gerginliğe dikkat çekti ve CHP'nin doğruları savunmaya devam edeceğini belirtti. Ayrıca, emeklilerin maaşlarına odaklandıklarını ve halkın ekonomik sıkıntılarına çözüm sunacaklarını ifade etti.

Özgür Özel, konuşmasının sonunda, haftaya Türkiye genelindeki deprem felaketinin birinci yıl dönümü sebebiyle partisinin bütün yöneticileriyle deprem bölgesinde olacaklarını ve hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Kaynak : PHA

EditörEditör