SİYASET
Giriş Tarihi : 03-03-2024 17:14   Güncelleme : 03-03-2024 17:14

Tutdere: Sandığa gitmek sizden hizmet bizden

ADIYAMAN (PHA) - Ankara Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile inşaatı tamamlanan Pınarbaşı Belde Belediyesi hizmet binası, CHP’li Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba ve Adıyaman Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere’nin katılımlarıyla açıldı.

Tutdere:  Sandığa gitmek sizden hizmet bizden

Eylül 2022’de iş yerlerinden oluşan alt katının, Haziran 2023’te de Belediye Hizmet Binasının bulunduğu üst katının yapım işlerine başlanan Pınarbaşı Belde Belediyesi Hizmet Binası bugün törenle açıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile inşaatı tamamlanan Belediye Hizmet Binasının açılış törenine, Belediye Başkanı Mahmut Alan’ın yanı sıra, CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, CHP Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
"Vaat ettiğimiz bütün sözleri yerine getirdik"
Açılış töreninde konuşan Tutdere, bugüne kadar verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini, deprem öncesinde gençlere söz verdikleri halı sahanın da en kısa zamanda hayata geçirileceğini ifade etti.
Tutdere, vatandaşlara şöyle seslendi: 
“Büyükşehir ve kardeş belediyelerimizin katkısı ve Pınarbaşı belediyemizin işçilerinin alın teridir. Mimarisiyle, sıvasıyla, boyasıyla her şey bu toprakların evladı ustalarımızın, işçilerin alın teridir. Alın size eser. Biz hep söyledik, bize destek olun biz memleketi güzelleştireceğiz dedik. Allah’a şükür milletvekili seçildiğimden bu yana Sayın Ağbaba ile birlikte tütün konusunda verdiğimiz mücadelemiz gerek aşınız işinizle ilgili verdiğimiz mücadeleniz ve vaat ettiğimiz bütün sözleri yerine getirdik.”
"Halı saha en kısa sürede hayata geçirilecek"
“Gençlerimize bir halı saha sözü vermiştim, sözüm söz. Deprem olmasaydı yapmış olacaktık ama biraz öteledik. Söz veriyorum size; 31 Mart’ta Mahmut Başkan (Alan)’ı buraya başkan seçiyorsunuz, biz de halı sahayı açacağız, ilk maçı da Veli Ağbaba ve Tutdere ile yapacaksınız."
Malatya’da Ağbaba, Adıyaman’da Tutdere
"Yanı başımızda komşumuzda Sayın Ağbaba Belediye Başkan Adayı, işler iyi gidiyor. Orayı Sayın Ağbaba kazanacak, Adıyaman’da da kardeşiniz Tutdere kazanacak. Bu iki büyükşehrin belediyeleri bundan sonra emrinizde olacak, yanınızda olacak. Rahat olun, siz sandıkta görevinizi yapın. Çalışmak bizim görevimiz, hizmet etmek bizim görevimiz. Bugüne kadar nasıl yaptıysak bundan sonra da yapacağız."
"Pınarbaşı ve Çelikhan bölgenin yıldızı olacak"
"2019’da Bulam’da çok farklı tablo vardı. Yolunu yaptık, doğal gazı getirdik. Bugün Pınarbaşı’nda evlerde doğal gaz kullanılıyor. Pınarbaşı’nın caddeleri, sokakları deprem olmasına rağmen kısa sürede toparlandı. İnşallah eksiklerimizi en kısa sürede tamamlayıp Pınarbaşı’nı, Çelikhan’ı bölgenin yıldızı yapacağız.”
 

Kaynak : PHA

EditörEditör