SİYASET
Giriş Tarihi : 29-03-2024 13:23   Güncelleme : 29-03-2024 13:23

Tutdere’ye Büyükşehir Belediye Başkanlarından destek mesajı yağdı - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere’ye, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları destek mesajları gönderdi.

Tutdere’ye Büyükşehir Belediye Başkanlarından destek mesajı yağdı  - Videolu Haber

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tutdere’ye 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında, destek olacaklarına dair videolu mesaj gönderdi. 
İmamoğlu: Tutdere örnek belediyecilik sergileyecek 
Tutdere’nin Adıyaman’ı ayağa kaldırmak adına örnek bir belediyecilik sergileyeceğini dile getiren İmamoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“Sevgili dostum Abdurrahman Tutdere’yi İstanbul'dan sevgiyle, coşkuyla selamlıyorum. Bütün Adıyamanlı hemşehrilerime hayırlı ramazanlar diliyorum. Adıyaman'ın her noktasını birlikte gezmiştik vekilimle. Hem o acı günleri yaşadığımız zaman diliminde hem daha önce Adıyaman'ı ve ilçelerini dolaşmıştık. Şimdi Adıyaman'ın merkezine Abdurrahman Tutdere’nin çok faydalı bir belediye başkanlığı yapacağına yürekten inanıyorum. Ben bu süreçle ilgili kendisini canı gönülden desteklediğim gibi yeni dönemde özellikle o bölgede örnek bir belediyeciliği Adıyaman'dan ayağa kaldırmak adına da çok özenli, bilgi birikim, deneyim ne varsa Adıyaman için, Adıyamanlı hemşehrilerim için, Abdurrahman Tutdere’yle hayata geçireceğimizi bütün hemşerilerime müjdelemek isterim. Lütfen çok sevdiğinize inandığım içten hemşehriniz, milletvekilliği yaptı ve yapan Abdurrahman Tutdere’yi bu yerel yönetim sürecinde desteklemenizi diliyor ve eminim biz birlikte çok güzel işler başaracağız. Siz Abdurrahman Tutdere’yi destekleyin, 1 Nisan'da Adıyaman Belediye başkanı olsun, görün bakın biz neler yapıyoruz önümüzdeki 5 yılda. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
Mansur Yavaş: Yaraları birlikte saracağız
Deprem öncesindeki desteklerini 31 Mart’tan sonra da sürdüreceklerini belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise, “Ankara'dan Adıyaman'a selam ve sevgilerimi sunuyorum. İnşallah Abdurrahman vekilim seçildiği zaman aynı şekilde bir iş birliği yaparak biz de Adıyaman'a destek olacağız. Zaten bu konuda meclis kararı alarak deprem bölgesine sınırsız bir şekilde yardım yapma yetkimiz var. İnşallah oradaki yaraları sarmasında Abdurrahman Vekilime destek olacağım. Bu vesileyle tüm Adıyaman'a selam ve saygılarımı sunuyorum, hayırlı ramazanlar diliyorum.” dedi.
Zeydan Karalar: Tutdere kendisini Adıyaman’a adayacak
Belediye Başkan Adayı Tutdere’nin kendisini Adıyaman’a adayacağına inandığını ifade eden Adana Büyükşehir Belediyesi Zeydan Karalar ise, sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Adana'da çok Adıyamanlı kardeşlerimiz var, onları çok seviyoruz, olağanüstü güzel diyaloglarımız var. Şimdi sizde Abdurrahman Tutdere diye bir milletvekilimiz aday. O kadar güzel, o kadar dürüst insan ki kentini o kadar çok seviyor ki, o da benim gibi Adana'ya adadığım gibi kendini Adıyaman'a adayacak. İnşallah onu seçersiniz Adıyaman bir başka Adıyaman olur. Abdurrahman Vekilim’e ben kefilim, projelerinin tamamına ben desteğim.”
Vahap Seçer: Tutdere başkanımızla iş birliğimizi sürdüreceğiz
Belediye Başkan Adayı Tutdere ile iş birliklerinin devam edeceğini kaydeden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise, “Deprem sonrası süreçte bölge halkına katkı sunmak için Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak orada bulunduğumuz süreçte Abdurrahman Tutdere vekilimizle beraber iş birliği halinde bölge halkının acısını azaltmaya çalıştık. Ümit ediyorum, Adıyamanlı hemşerilerimizin desteğiyle belediye başkanı olduğunda Abdurrahman Tutdere başkanımızla da iş birliğini sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör